fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Se hvordan du laver forskellige smiley i en sms og hvad de betyder

Forskellige producenter har hver deres version af f.eks. en glad smiley. Derfor kan du opleve at den smiley du laver på din mobiltelefon fra Doro, vil se anderledes ud på modtagerens iphone.

Glad smiley :-) = Glad smiley

 

Grinende smiley:-) = Griner smiley

 

Blinkende smiley;-) = Blinker smiley

 

sur smiley:-( = Sur smiley

 

ked af det smiley:´-( = Ked af det smiley

 

overrasket smiley:-O = Overrasket smiley 

 

smiley med solbriller påB-) = Har solbriller på smiley

Rækker tunge smiley:-P = Rækker tunge smiley

 

Kys smiley:-* = Kys smiley

 

Penge smiley:-$ = Penge smiley

 

Hjerte smiley<3 = Hjerte smliey

Den gule smiley med det store smil skulle efter sigende først været blevet brugt digitalt af IT-forsker i 1982, Scott Fahlmann. Han opfandt sin smiley for at hans kollegaer kunne kende forskel på seriøse og useriøse mails.

Nogle år før, i 1963 USA, havde et forsikringsselskab problemer med så dårlig stemning på arbejdspladsen at det truede deres omsætning. Derfor ansatte de kunstner og reklametegner Harvey Ball, til at lave et design de kunne sætte på små runde badges, til at løfte humøret. Efter ti minutter ved tegnepulten havde Ball skabt den ikoniske smiley. Forsikringsselskabet fremstillede i første omgang 100 eksemplare af de små badges med den gule smiley, men den tog hurtigt fart og snart var den gule smiley med det store smil allemandseje.

Få nyheder direkte i din indbakke: