fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er en smartphone kendetegnet som?

Smartphones fåes i mange størrelser, men kendetegnet for dem alle er at de har en Touchskærm, kan downloade apps og typisk kan meget mere end en almen telefon. På en smartphone kan du installerer apps (app er en forkortelse af applikationer, som er det samme som et program). En app er lille program til din smartphone der kan alt fra at lade dig se din netbank, tjekke e-boks, spille spil, gå på de sociale medier og meget meget mere.
En Smartphone er den lille computer i lommen der har overtaget utallige funktioner i den moderne hverdag. Den kan fungerer som din vejviser, din rejseguide på ferien, din sproglærer og tusind andre ting. Du gør din Smartphone personlig via de Apps du installere og bruger på lige netop din telefon.

Vidste du at den allerførste Smartphone med touchskærm blev udviklet for over 20 år siden? Den blev udviklet i 1994 af IBM, men dengang kunne en Smartphone dog ikke downloade Apps. Den kom med en række præinstallerede programmer.

Hos Tele Call priser vi os for at tilbyde smarte telefoner som ikke blæser toppen af det månedlige budget, det er dog ikke vigtigt for alle! Den dyreste Smartphone blev solgt af Apple for 15.3 millioner dollars! Så kom den også beklædt med 26 karat sorte diamanter.

UDVALGTE SMARTPHONES

Få nyheder direkte i din indbakke: