fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Her gives en kort forklaring på hvad en Opkaldsliste er på en telefon

Alle opkald, også ubesvarede, gemmes i en samlet opkaldslog i nummerviseren. Hvis der er mere end et opkald fra samme nummer i nummerviseren, gemmes det kun en gang. Derudover er der de enkelte funktioner i opkaldslisten, såsom indgående, udgående og mistede opkald.

En opkaldsliste kan figurere både i mobiltelefoner, fastnettelefoner og på telefonsvarer. Alle nyere smartphones og mobiltelefoner har en app hvor du kan se din opkaldsliste. Visse telefoner specielt til personer med nedsat kognitiv funktion, har ikke en umiddelbar adgang til en opkaldslog. Opkaldsloggen fjernes ofte for at forsimple brugerfladen på en telefon så meget som muligt.

Fastnettelefoner kommer ikke altid med en sådan funktion, der kan man med fordel købe en telefonsvarer der kan vise indgående kontakter, men også give muligheden for at ligge en besked hvis man ikke er hjemme.

Få nyheder direkte i din indbakke: