fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Her gives en kort forklaring på hvad en Opkaldsliste er på en telefon

Alle opkald, også ubesvarede, gemmes i en samlet opkaldslog i nummerviseren. Hvis der er mere end et opkald fra samme nummer i nummerviseren, gemmes det kun en gang. Derudover er der de enkelte funktioner i opkaldslisten, såsom indgående, udgående og mistede opkald.

En opkaldsliste kan figurere både i mobiltelefoner, fastnettelefoner og på telefonsvarer. Alle nyere smartphones og mobiltelefoner har en app hvor du kan se din opkaldsliste. Visse telefoner specielt til personer med nedsat kognitiv funktion, har ikke en umiddelbar adgang til en opkaldslog. Opkaldsloggen fjernes ofte for at forsimple brugerfladen på en telefon så meget som muligt.

Fastnettelefoner kommer ikke altid med en sådan funktion, der kan man med fordel købe en telefonsvarer der kan vise indgående kontakter, men også give muligheden for at ligge en besked hvis man ikke er hjemme.

Få nyheder direkte i din indbakke: