fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når en computer gør brug af Open GL?

Open GL, hvor GL står for Graphics Library, og er en teknologi anvendt på tværs af de gængse operativsystemer som Linux, Windows og Mac OS. Open GL benyttes til video-rendering, og er kort sagt det der tillader 3D-animationer at flyde frit, på såvel computere som mobiltelefoner. Dog er det i dag muligt at benytte Open GL-teknologien til andet end blot grafiske animationer, da OGL-standarden efterhånden er stor nok til at være et programmeringssprog i sig selv.
Open GL drives i dag af non-profit organisationen Kronos Group og er af den grund ikke udsat for den samme kommercialisering, som mange andre teknologistandarder lider under. Det tillader Open GL at blive udviklet i et meget højt tempo, hvorfor 3D-animationer blot bliver bedre og bedre hvert år.

De fleste videospil benytter i dag Open GL, og sågar mobiltelefoner er begyndt at have det liggende med henblik på spil og video på de mindre skærme.

Få nyheder direkte i din indbakke: