fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når en computer gør brug af Open GL?

Open GL, hvor GL står for Graphics Library, og er en teknologi anvendt på tværs af de gængse operativsystemer som Linux, Windows og Mac OS. Open GL benyttes til video-rendering, og er kort sagt det der tillader 3D-animationer at flyde frit, på såvel computere som mobiltelefoner. Dog er det i dag muligt at benytte Open GL-teknologien til andet end blot grafiske animationer, da OGL-standarden efterhånden er stor nok til at være et programmeringssprog i sig selv.
Open GL drives i dag af non-profit organisationen Kronos Group og er af den grund ikke udsat for den samme kommercialisering, som mange andre teknologistandarder lider under. Det tillader Open GL at blive udviklet i et meget højt tempo, hvorfor 3D-animationer blot bliver bedre og bedre hvert år.

De fleste videospil benytter i dag Open GL, og sågar mobiltelefoner er begyndt at have det liggende med henblik på spil og video på de mindre skærme.

Få nyheder direkte i din indbakke: