fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad kan et omstillingsanlæg?

Et omstillingsanlæg er en samling af flere telefonlinjer i ét system og bruges ofte i erhvervsvirksomheder og kommuner. Et omstillingsanlæg udmærker sig ved, i modsætning til en normal telefon, at adskillige linjer kan bruges fra adskillige telefoner (stationer), hvorved ekstra funktionalitet, når det kommer til at modtage opkald, er muligt at opnå.

Eksempler på virksomheder, der benytter sig af omstillingsanlæg, er blandt andre telefonsalgsfirmaer. Her er telefonerne glødende til hver en tid, men at samle alle telefoner under ét system, så de samme personer ikke ringes op igen og igen, kræver et omstillingsanlæg. Også hvis du ringer til eksempelvis politiet eller TDC, bliver du mødt af et omstillingsanlæg, hvor du er nødt til at ”Taste 1 for at opsige abonnement” med videre. Her klarer omstillingsanlægget hundredvis, hvis ikke tusindvis af opkald, på en gang, hvilket ellers ville kræve massive menneskelige ressourcer.

Fremtiden for omstillingsanlæg kan meget vel være IP-omstillingsanlæg, hvor der benyttes det ekstremt billige IP-telefoni i stedet for normal telefoni. Sådanne omstillingsanlæg kan allerede købes i dag, og ganske få, danske kommuner har da også planer om at erstatte deres nuværende omstillingsanlæg med IP-telefonidrevne af slagsen. Udover at holde styr på flere opkald, er et moderne omstillingsanlæg i stand til at føre opkaldsstatistik, oprette ringegruppe, præcist opsatte stemme-menuer og dertilhørende viderestilling, mulighed for at medarbejdere kan koble sig på systemet hjemme og deslige.

Få nyheder direkte i din indbakke: