fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad kan et omstillingsanlæg?

Et omstillingsanlæg er en samling af flere telefonlinjer i ét system og bruges ofte i erhvervsvirksomheder og kommuner. Et omstillingsanlæg udmærker sig ved, i modsætning til en normal telefon, at adskillige linjer kan bruges fra adskillige telefoner (stationer), hvorved ekstra funktionalitet, når det kommer til at modtage opkald, er muligt at opnå.

Eksempler på virksomheder, der benytter sig af omstillingsanlæg, er blandt andre telefonsalgsfirmaer. Her er telefonerne glødende til hver en tid, men at samle alle telefoner under ét system, så de samme personer ikke ringes op igen og igen, kræver et omstillingsanlæg. Også hvis du ringer til eksempelvis politiet eller TDC, bliver du mødt af et omstillingsanlæg, hvor du er nødt til at ”Taste 1 for at opsige abonnement” med videre. Her klarer omstillingsanlægget hundredvis, hvis ikke tusindvis af opkald, på en gang, hvilket ellers ville kræve massive menneskelige ressourcer.

Fremtiden for omstillingsanlæg kan meget vel være IP-omstillingsanlæg, hvor der benyttes det ekstremt billige IP-telefoni i stedet for normal telefoni. Sådanne omstillingsanlæg kan allerede købes i dag, og ganske få, danske kommuner har da også planer om at erstatte deres nuværende omstillingsanlæg med IP-telefonidrevne af slagsen. Udover at holde styr på flere opkald, er et moderne omstillingsanlæg i stand til at føre opkaldsstatistik, oprette ringegruppe, præcist opsatte stemme-menuer og dertilhørende viderestilling, mulighed for at medarbejdere kan koble sig på systemet hjemme og deslige.

Få nyheder direkte i din indbakke: