fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvordan fungerer nummeroplæsning?

Nummeroplæsning fungerer typisk ved du fx. læser et nummer op til din telefon, hvorefter den ringer til det pågældende nummer. Flere Smartphones i dag har en lignende funktion til sms beskeder, hvor der kan dikteres tekst, der skrives til en SMS. Nummeroplæsning er især en nyttig funktion til blinde eller svagtseende, der har svært ved at skelne tasterne fra hinanden på en telefon. Telefonløsninger til Blinde og Svagtseende foranledigere sig ofte på en kombination af flere ting: Nummeroplæsning, store tydelige taster i kontrastfarver og taktile input fra taster.

 Udvalgte Produkter med Nummeroplæsning

Få nyheder direkte i din indbakke: