fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder NTSC tagget på et fjernsyn?

NTSC, hvilket står for National Television Systems Comittee, er et standardsystem for farve-tv benyttet i det meste af både Nordamerika og Sydamerika, med visse undtagelser. Japan, Korea, Taiwan og hele USA er blandt andet kendt som lande, der benytter NTSC til deres fjernsyn. Populært konkurrerer NTSC med PAL-systemet (Phase Alternating Line), der benyttes i Europa og herunder også Danmark. De to systemer har både deres fordele og ulemper. Danske fjernsyn, der er i stand til at tage PAL-tv, er sjældent i stand til også at kode NTSC-signaler. Det samme er gældende for apparater i lande, der benytter sig af NTSC.

Også en DVD kan være NTSC eller PAL, hvorfor en DVD-film købt i USA ikke nødvendigvis kan afspilles i Danmark, på en dansk DVD-afspiller med et dansk fjernsyn. Til dette kan en speciel videoenhed være nødvendigt – men i så fald er det naturligvis nemmere blot at købe den angivne DVD i Danmark i stedet.

Grundet overfølsomhed overfor støj, kalder spøgefugle undertiden NTSC for Never The Same Color – om end man som almindelig bruger næppe lægger mærke til dette.

Få nyheder direkte i din indbakke: