fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder NTSC tagget på et fjernsyn?

NTSC, hvilket står for National Television Systems Comittee, er et standardsystem for farve-tv benyttet i det meste af både Nordamerika og Sydamerika, med visse undtagelser. Japan, Korea, Taiwan og hele USA er blandt andet kendt som lande, der benytter NTSC til deres fjernsyn. Populært konkurrerer NTSC med PAL-systemet (Phase Alternating Line), der benyttes i Europa og herunder også Danmark. De to systemer har både deres fordele og ulemper. Danske fjernsyn, der er i stand til at tage PAL-tv, er sjældent i stand til også at kode NTSC-signaler. Det samme er gældende for apparater i lande, der benytter sig af NTSC.

Også en DVD kan være NTSC eller PAL, hvorfor en DVD-film købt i USA ikke nødvendigvis kan afspilles i Danmark, på en dansk DVD-afspiller med et dansk fjernsyn. Til dette kan en speciel videoenhed være nødvendigt – men i så fald er det naturligvis nemmere blot at købe den angivne DVD i Danmark i stedet.

Grundet overfølsomhed overfor støj, kalder spøgefugle undertiden NTSC for Never The Same Color – om end man som almindelig bruger næppe lægger mærke til dette.

Få nyheder direkte i din indbakke: