fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvordan fungerer et nødkaldeanlæg?

Et nødkaldsanlæg i eget hjem kan både fungere ved tryk på selve anlægget, men også fjernkontroller, der eksempelvis kan haves om halsen er en mulighed, hvorledes det altid er muligt at aktivere nødkaldet. I de fleste danske kommuner er det muligt for svage borgerer, der ikke er i stand til 100 % at tage vare på sig selv, at få installeret et nødkaldeanlæg i eget hjem. Ved at benytte dette nødkaldeanlæg, når personen eksempelvis er faldet og ikke er i stand til at komme op igen, skabes der en hurtig forbindelse til en sygeplejersker, der kan sende en hjemmehjælper hen at hjælpe den faldne person. 

På mange mobiltelefoner og fastnettelefoner henvendt den ældre del af befolkningen er der desuden en nødkaldsfunktion, der også ved hjælp af ét tryk ringer op eller sender SMS’er til flere numre med henblik på at få hurtig hjælp. En sådan nødkaldsfunktion fungerer uafhængigt af et nødkaldsanlæg suppleret af kommunen i eget hjem.

 

Få nyheder direkte i din indbakke: