fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvordan fungerer et nødkaldeanlæg?

Et nødkaldsanlæg i eget hjem kan både fungere ved tryk på selve anlægget, men også fjernkontroller, der eksempelvis kan haves om halsen er en mulighed, hvorledes det altid er muligt at aktivere nødkaldet. I de fleste danske kommuner er det muligt for svage borgerer, der ikke er i stand til 100 % at tage vare på sig selv, at få installeret et nødkaldeanlæg i eget hjem. Ved at benytte dette nødkaldeanlæg, når personen eksempelvis er faldet og ikke er i stand til at komme op igen, skabes der en hurtig forbindelse til en sygeplejersker, der kan sende en hjemmehjælper hen at hjælpe den faldne person. 

På mange mobiltelefoner og fastnettelefoner henvendt den ældre del af befolkningen er der desuden en nødkaldsfunktion, der også ved hjælp af ét tryk ringer op eller sender SMS’er til flere numre med henblik på at få hurtig hjælp. En sådan nødkaldsfunktion fungerer uafhængigt af et nødkaldsanlæg suppleret af kommunen i eget hjem.

 

Få nyheder direkte i din indbakke: