fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når min telefon har nødkaldsfunktion?

At en mobiltelefon eller fastnettelefon har nødkaldsfunktion betyder, at det er muligt at aktivere et nødkald eller et nød-SMS system, med henblik på at få hjælp. Fabrikanter der laver telefoner til ældre kalder ofte deres nødkaldsfunktion forskellige ting såsom tryghedskald, nødknap, tryghedsalarm deslige.

Leder du efter en telefon til en ældre pårørende, hvor du kan være bekymret for de falder i eller uden for hjemmet, kan en telefon med en nødkaldsfunktion være ufattelig nyttig. Vigtigt når du leder efter en telefon med nødkaldsfunktion: Hav for øje at den der skal bruge teknologien føler sig tryg ved den og kan finde knappen. Ikke alle telefoner har en stor tydelig nødknap i kontrastfarver, men gemmer dem lidt væk. Doro tilbyder f.eks. muligheden for at tilknytte et armbånd med en nødknap på, der kan tilkobles en mobiltelefon. For at nødkaldsfunktionen virker, skal de dog stadig huske også at tage mobiltelefonen med sig.

Du kan læse en mere overordnet beskrivelse, af hvad et nødkald er og hvordan de fungere, ved at følge linket neden for.
Læs mere om nødkald her.

Få nyheder direkte i din indbakke: