fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når min telefon har nødkaldsfunktion?

At en mobiltelefon eller fastnettelefon har nødkaldsfunktion betyder, at det er muligt at aktivere et nødkald eller et nød-SMS system, med henblik på at få hjælp. Fabrikanter der laver telefoner til ældre kalder ofte deres nødkaldsfunktion forskellige ting såsom tryghedskald, nødknap, tryghedsalarm deslige.

Leder du efter en telefon til en ældre pårørende, hvor du kan være bekymret for de falder i eller uden for hjemmet, kan en telefon med en nødkaldsfunktion være ufattelig nyttig. Vigtigt når du leder efter en telefon med nødkaldsfunktion: Hav for øje at den der skal bruge teknologien føler sig tryg ved den og kan finde knappen. Ikke alle telefoner har en stor tydelig nødknap i kontrastfarver, men gemmer dem lidt væk. Doro tilbyder f.eks. muligheden for at tilknytte et armbånd med en nødknap på, der kan tilkobles en mobiltelefon. For at nødkaldsfunktionen virker, skal de dog stadig huske også at tage mobiltelefonen med sig.

Du kan læse en mere overordnet beskrivelse, af hvad et nødkald er og hvordan de fungere, ved at følge linket neden for.
Læs mere om nødkald her.

Få nyheder direkte i din indbakke: