fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er et NMT system?

NMT står for Nordisk Mobil Telefoni og er et tidligere anvendt mobiltelefon system i hele norden (Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige). NMT var Danmarks første mobilnet i 1982 og dækkede Danmark med 26 mobilmaster. NMT-systemet, som blev åbnet i 1982, var tilmed verdens første fuldautomatiske mobiltelefonsystem. At systemet var åbent og frit, tillod mange producenter at skabe apparater og enheder til netop NMT-systemet, hvilket yderligere bidrog til udviklingen og hjalp med at presse priserne ned. Især Nokia havde stor succes med enheder til NMT-systemet i firmaets tidligere mobildage. NMT 900 ankom i 1987 og gav muligheden for at bruge de "slæbbare" telefoner på 6-8 kilo. Dog oplevede yderområderne en del støj på linjen, i stil med en radio, idet dækningen her ofte var dårligere end i de større byer.

NMT blev endeligt udfaset i Danmark foråret 2002, hvor GSM-systemet efterhånden var udbredt og udviklet nok til at tage endeligt over.

Trafikken med NMT var ikke-krypteret, hvorfor det ikke alene var det første, men også det mest usikre telefonsystem nogensinde. 

Få nyheder direkte i din indbakke: