fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er et NMT system?

NMT står for Nordisk Mobil Telefoni og er et tidligere anvendt mobiltelefon system i hele norden (Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige). NMT var Danmarks første mobilnet i 1982 og dækkede Danmark med 26 mobilmaster. NMT-systemet, som blev åbnet i 1982, var tilmed verdens første fuldautomatiske mobiltelefonsystem. At systemet var åbent og frit, tillod mange producenter at skabe apparater og enheder til netop NMT-systemet, hvilket yderligere bidrog til udviklingen og hjalp med at presse priserne ned. Især Nokia havde stor succes med enheder til NMT-systemet i firmaets tidligere mobildage. NMT 900 ankom i 1987 og gav muligheden for at bruge de "slæbbare" telefoner på 6-8 kilo. Dog oplevede yderområderne en del støj på linjen, i stil med en radio, idet dækningen her ofte var dårligere end i de større byer.

NMT blev endeligt udfaset i Danmark foråret 2002, hvor GSM-systemet efterhånden var udbredt og udviklet nok til at tage endeligt over.

Trafikken med NMT var ikke-krypteret, hvorfor det ikke alene var det første, men også det mest usikre telefonsystem nogensinde. 

Få nyheder direkte i din indbakke: