fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder forkortelsen NIMH på mit batteri?

NIMH er forkortelsen for Nikkel-Metalhydrid-Akkumulator og falder ind under betegnelsen ”genopladeligt batteri”. NIMH-batterier er velegnede til apparater, der kræver en høj ydeevne og som ikke tolererer tab af ydelse trods afladning. Eksempler på sådanne apparater er digitalkameraer, der af samme grund ikke bruger LI-ION batterier. Til gengæld holder NIMH-batterier ikke særligt længe, fordi de relativt hurtigt selvaflader, hvorfor de ikke bruges i fjernbetjeninger, da de skal oplades for ofte.

Et NIMH-batteri kan sagtens tåle at blive sjatladet og har næsten godt af det, da battericeller, der normalt ikke ville blive aktiveret, alligevel bliver det på denne måde. Et normalt NIMH-batteri kan tåle godt 300 opladninger, før det begynder at miste ydeevne i svær grad. NIMH-batterier bruges sjældent til mobiltelefoner, hvor LI-ION batterier med længere batteritid i stedet for er foretrukket – har du en lommelygte er det dog sandsynligvis et NIMH-batteri, der sidder i dette.

Få nyheder direkte i din indbakke: