fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder forkortelsen NIMH på mit batteri?

NIMH er forkortelsen for Nikkel-Metalhydrid-Akkumulator og falder ind under betegnelsen ”genopladeligt batteri”. NIMH-batterier er velegnede til apparater, der kræver en høj ydeevne og som ikke tolererer tab af ydelse trods afladning. Eksempler på sådanne apparater er digitalkameraer, der af samme grund ikke bruger LI-ION batterier. Til gengæld holder NIMH-batterier ikke særligt længe, fordi de relativt hurtigt selvaflader, hvorfor de ikke bruges i fjernbetjeninger, da de skal oplades for ofte.

Et NIMH-batteri kan sagtens tåle at blive sjatladet og har næsten godt af det, da battericeller, der normalt ikke ville blive aktiveret, alligevel bliver det på denne måde. Et normalt NIMH-batteri kan tåle godt 300 opladninger, før det begynder at miste ydeevne i svær grad. NIMH-batterier bruges sjældent til mobiltelefoner, hvor LI-ION batterier med længere batteritid i stedet for er foretrukket – har du en lommelygte er det dog sandsynligvis et NIMH-batteri, der sidder i dette.

Få nyheder direkte i din indbakke: