fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad kan et NFC tag bruges til?

NFC er en forkortelse af Near Field Communication, der set i forhold til hvordan det kan bruges, kan oversættes med – Kommunikation på stedet eller kommunikation tæt på stedet. NFC er en trådløs netværksteknologi, til blandt andet Mobiltelefoner, der kan skabe sikker kontakt til andre elektroniske enheder i nærheden. Fordelen og formålet med denne teknologi er, at den kan og skal bruges til at gøre Smartphones til kreditkort. NFC gør kort fortalt det, at det beløb der købes for automatisk bliver fratrukket kontoen, når telefonen tages hen foran en NFC censor.

For at NFC teknologien kan bruges optimalt kræver det dog en række ændringer i dagligvarehandlen. For det første skal der monteres en RFID chip i alle produkter, så de kan scannes ind i mobiltelefonen. Dernæst skal alle butikker have en NFC censor.

Få nyheder direkte i din indbakke: