fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad kan et NFC tag bruges til?

NFC er en forkortelse af Near Field Communication, der set i forhold til hvordan det kan bruges, kan oversættes med – Kommunikation på stedet eller kommunikation tæt på stedet. NFC er en trådløs netværksteknologi, til blandt andet Mobiltelefoner, der kan skabe sikker kontakt til andre elektroniske enheder i nærheden. Fordelen og formålet med denne teknologi er, at den kan og skal bruges til at gøre Smartphones til kreditkort. NFC gør kort fortalt det, at det beløb der købes for automatisk bliver fratrukket kontoen, når telefonen tages hen foran en NFC censor.

For at NFC teknologien kan bruges optimalt kræver det dog en række ændringer i dagligvarehandlen. For det første skal der monteres en RFID chip i alle produkter, så de kan scannes ind i mobiltelefonen. Dernæst skal alle butikker have en NFC censor.

Få nyheder direkte i din indbakke: