fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når et apparat har en mute funktion?

Mute, det engelske ord for at slå lyden fra, er en ganske nyttig funktion på nutidens mobiltelefoner. Med mute funktionen har du mulighed for at slå lyden fra på din mobiltelefon, således at den ikke larmer op på uheldige tidspunkter. Hvis du muter din mobiltelefon, og tager et opkald, kan du naturligvis stadigt høre den person, du snakker med. Du vil dog ikke høre selve telefonens ringetone, eventuelle lyde til når du rammer knapperne er slået fra og det samme er lyden for indkommende SMS’er.
Er du sammen med familie og venner, hvor en høj og irriterende ringetone ikke er passende, kan mute funktionen slås til, på typisk en enkelt knap.

Du kan også Mute mikrofonen så den du taler med ikke kan hører hvad du siger. Denne anvendelse af mute er velegnet til telefon møder med mange deltagere. 

Få nyheder direkte i din indbakke: