fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når et apparat har en mute funktion?

Mute, det engelske ord for at slå lyden fra, er en ganske nyttig funktion på nutidens mobiltelefoner. Med mute funktionen har du mulighed for at slå lyden fra på din mobiltelefon, således at den ikke larmer op på uheldige tidspunkter. Hvis du muter din mobiltelefon, og tager et opkald, kan du naturligvis stadigt høre den person, du snakker med. Du vil dog ikke høre selve telefonens ringetone, eventuelle lyde til når du rammer knapperne er slået fra og det samme er lyden for indkommende SMS’er.
Er du sammen med familie og venner, hvor en høj og irriterende ringetone ikke er passende, kan mute funktionen slås til, på typisk en enkelt knap.

Du kan også Mute mikrofonen så den du taler med ikke kan hører hvad du siger. Denne anvendelse af mute er velegnet til telefon møder med mange deltagere. 

Få nyheder direkte i din indbakke: