fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er en mobiltelefons MSIN nummer?

MSIN står for Mobile Subscription Identification Number. MSIN-nummeret er 10 cifre langt og bruges som en del af en mobiltelefons IMSI-nummer (International Mobile Subsciber Identify). Sammen med MNC-nummeret og MCC-nummeret skaber MSIN-nummeret det fulde IMSI-nummer på 15 cifre, der bruges til at identificere en specifik mobiltelefon blandt de milliarder af mobiltelefoner, der i dag findes. MCC bruges til at identificere landt telefonen kommer fra, hvor MNC bruges til at fortælle noget om hvilken teleudbyder, eller mobile netværk, der er tilknyttet SIM-kortet. MSIN nummeret kan identificere et GSM- , LTE- eller UMTS netværk tilknyttet til dit SIM-kort. 

MSIN standarden blev udviklet af den internationale projektgruppe 3GPP. IMSI numre kan til tider blive misforstået som ICCID nummeret, der bruges til at identificere det fysiske SIM-kort i sig selv. ICCID kan også bruges som identifikation af virtuelle SIM-kort, eSIM.

Alle  mobiltelefoner har et unikt IMSI-nummer og derved også et (sandsynligvis) unikt MSIN-nummer. Du har ikke behov for at kende dit MSIN-nummer, da alt i dag foretages automatisk af dit teleselskab.

Få nyheder direkte i din indbakke: