fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er en mobiltelefons MSIN nummer?

MSIN står for Mobile Subscription Identification Number. MSIN-nummeret er 10 cifre langt og bruges som en del af en mobiltelefons IMSI-nummer (International Mobile Subsciber Identify). Sammen med MNC-nummeret og MCC-nummeret skaber MSIN-nummeret det fulde IMSI-nummer på 15 cifre, der bruges til at identificere en specifik mobiltelefon blandt de milliarder af mobiltelefoner, der i dag findes. MCC bruges til at identificere landt telefonen kommer fra, hvor MNC bruges til at fortælle noget om hvilken teleudbyder, eller mobile netværk, der er tilknyttet SIM-kortet. MSIN nummeret kan identificere et GSM- , LTE- eller UMTS netværk tilknyttet til dit SIM-kort. 

MSIN standarden blev udviklet af den internationale projektgruppe 3GPP. IMSI numre kan til tider blive misforstået som ICCID nummeret, der bruges til at identificere det fysiske SIM-kort i sig selv. ICCID kan også bruges som identifikation af virtuelle SIM-kort, eSIM.

Alle  mobiltelefoner har et unikt IMSI-nummer og derved også et (sandsynligvis) unikt MSIN-nummer. Du har ikke behov for at kende dit MSIN-nummer, da alt i dag foretages automatisk af dit teleselskab.

Få nyheder direkte i din indbakke: