fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når der står et apparat gør brug af MPEG3?

MPEG er en forkortelse for Motion Picture Expert Group. 3-tallet til sidst på navnet angiver, at dette er den tredje standard udgivet af denne gruppe. MPEG-standarderne bruges i Danmark til datakomprimering, men også til at skaffe lyd og billeder til eksempelvis fjernsyn. MPEG3 er designet til at kunne klare HDTV-signaler på helt op til 1080p (1920x1080 pixels) med en hastighed på 20 til 40 megabits per sekund. MPEG3 har efterhånden mange år på bagen, og ikke mange danske fjernsyn bruger standarden, om end de fleste nye understøtter den.

Mere interessant end MPEG3 er MPEG4, der rent faktisk benyttes i dag.

Er MPEG3 og MP3 ikke det samme?

MP3 og MPEG3 er formater der ligner meget hinanden, dog er den store forskel at MPEG3 komprimere både lyd og video, hvorimod MP3 kun komprimere lyd. Mest forvirrende for de fleste er at MP3 faktisk er en forkortet version af MPEG1 audio niveau 3. MPEG1 var et af de første formater der håndterede komprimering af lyd og som hurtigt blev standard formatet i bærbare musikafspillere.

Få nyheder direkte i din indbakke: