fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det at have et mobiltid- eller taletidskort?

For bare få år siden fungerede de fleste mobiltelefoner ikke ved hjælp af faste abonnementer, men med mobiltid (eller taletid, som det også hedder). Dette system fungerede ved hjælp af små kort med koder, man kunne købe overalt i Danmark. Indtastede man koden på ens mobiltelefon, fik man mobiltid (eller taletid) for eksempelvis 100kr. Når ens mobiltid var udløbet, kunne man ikke længere ringe fra mobiltelefonen, men man kunne stadig modtage opkald.

Taletidskortene er nu stille og roligt blevet udfaset hos mange af de større teleudbydere såsom yousee. Taletidskortet tabte popularitet da mobiltelefoner der kunne gå stabilt på nettet blev populære, dermed begyndte kunderne at foretrække mobilabonnementer, hvor de købte en samlet pakke med data, sms, mms og taletid. 

Et taletidskort kan være en fordel hvis du f.eks. er i udlandet eller skal ringe til udlandet, da du dermed ikke kan overtrække på dit forbrug, som du typisk vil kunne på et mobilabonnement.

Mobiltid er også oplevet brugt, som term, omkring den mængde tid en person bruger på sin mobiltelefon om dagen. 

Få nyheder direkte i din indbakke: