fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at have et mobiltid- eller taletidskort?

For bare få år siden fungerede de fleste mobiltelefoner ikke ved hjælp af faste abonnementer, men med mobiltid (eller taletid, som det også hedder). Dette system fungerede ved hjælp af små kort med koder, man kunne købe overalt i Danmark. Indtastede man koden på ens mobiltelefon, fik man mobiltid (eller taletid) for eksempelvis 100kr. Når ens mobiltid var udløbet, kunne man ikke længere ringe fra mobiltelefonen, men man kunne stadig modtage opkald.

Taletidskortene er nu stille og roligt blevet udfaset hos mange af de større teleudbydere såsom yousee. Taletidskortet tabte popularitet da mobiltelefoner der kunne gå stabilt på nettet blev populære, dermed begyndte kunderne at foretrække mobilabonnementer, hvor de købte en samlet pakke med data, sms, mms og taletid. 

Et taletidskort kan være en fordel hvis du f.eks. er i udlandet eller skal ringe til udlandet, da du dermed ikke kan overtrække på dit forbrug, som du typisk vil kunne på et mobilabonnement.

Mobiltid er også oplevet brugt, som term, omkring den mængde tid en person bruger på sin mobiltelefon om dagen. 

Få nyheder direkte i din indbakke: