fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder MNC nummeret på en mobiltelefon?

MNC står for Mobile Network Code. MNC-nummeret, der er på to cifre, bruges til at identificere et SIM-kort og derved en mobiltelefon, hvilket i sidste ende tillader teleoperatøren at se præcis hvor meget en kunde bruger mobiltelefonen. Hvert land har sit eget MNC-nummer. MNC-nummeret er også kendt under udtrykket ”operatørkode”. MNC-nummeret i Danmark afhænger af hvilket teleselskab, du benytter; mens TDC har enten 01 eller 10, bruger Telia 20 og 30, og Lyca Mobile benytter 12.

Du har ikke brug for som sådan at kende dit MNC-nummer, da teleselskabet ved hjælp af dit SIM-kort tager sig af det hele.
Med MNC-nummerets 2 cifre, MCC-nummerets 3 cifre og yderligere 10 tilfældige cifre skabes et IMSI-nummer, der er med til at identificere SIM-kortet.

Få nyheder direkte i din indbakke: