fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder MNC nummeret på en mobiltelefon?

MNC står for Mobile Network Code. MNC-nummeret, der er på to cifre, bruges til at identificere et SIM-kort og derved en mobiltelefon, hvilket i sidste ende tillader teleoperatøren at se præcis hvor meget en kunde bruger mobiltelefonen. Hvert land har sit eget MNC-nummer. MNC-nummeret er også kendt under udtrykket ”operatørkode”. MNC-nummeret i Danmark afhænger af hvilket teleselskab, du benytter; mens TDC har enten 01 eller 10, bruger Telia 20 og 30, og Lyca Mobile benytter 12.

Du har ikke brug for som sådan at kende dit MNC-nummer, da teleselskabet ved hjælp af dit SIM-kort tager sig af det hele.
Med MNC-nummerets 2 cifre, MCC-nummerets 3 cifre og yderligere 10 tilfældige cifre skabes et IMSI-nummer, der er med til at identificere SIM-kortet.

Få nyheder direkte i din indbakke: