fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvordan fungerer en MMS-besked og hvad står MMS for?

MMS står for Multimedia Messaging Service. At forklare hvad MMS er, gøres nemmest ved at sammenligne med en SMS (Short Messaging Service). Med en SMS-besked sender du tekst, mens en MMS-besked kan sende billeder, lyd og anden multimedia. MMS bruges typisk til at sende små billeder og lykønskningskort. Har du taget et billede af noget, du eksempelvis vil dele med din kæreste eller kone, kan du sende billedet i en MMS-besked, hvorefter kæresten eller konen også har billedet på sin mobiltelefon. En MMS-besked modtages på samme måde som en SMS-beskedLangt de fleste mobiltelefoner kan i dag sende og modtage MMS-beskeder. Det kræver en vis hukommelse og en vis skærm at modtage de lidt større MMS-beskeder, men nutidens mobiltelefoner er tilpas veludviklede til, i langt de fleste tilfælde, at kunne klare dem. Du kan altid se i produktbeskrivelsen på en telefon fra TeleCall, hvorvidt mobiltelefonen er i stand til at sende MMS’er eller ej.

Vær opmærksom på, hvis du sender MMS-beskeder, at nogle teleselskaber kræver en høj stykpris for disse. Dette skyldes, at der endnu ikke er lovgivet imod det, og at MMS-beskeder fylder mere end normale SMS-beskeder. På et abonnement uden nogle specielle betingelser, kan du meget vel komme til at betale adskillige kroner (2-3kr er normalt) per afsendt MMS og i grelle tilfælde også per modtaget MMS. MMS-beskeder er i de senere år blevet erstattet i høj grad af Bluetooth, der tillader dig at sende multimediefiler gratis, såfremt du er tæt på den anden mobiltelefon. MMS bruges stadig, men MMS-beskederne har ikke opnået en brøkdel af den popularitet, SMS-beskeder i dag kan prale med.

Udvalgte Mobiltelefoner til Ældre med MMS

emporia ACTIVE

En lommevenlig mobil med lang batterilevetid. Enkel mobiltelefon til ældre med store taster og nødkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.195,00
Få nyheder direkte i din indbakke: