fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvordan fungerer en MMS-besked og hvad står MMS for?

MMS står for Multimedia Messaging Service. At forklare hvad MMS er, gøres nemmest ved at sammenligne med en SMS (Short Messaging Service). Med en SMS-besked sender du tekst, mens en MMS-besked kan sende billeder, lyd og anden multimedia. MMS bruges typisk til at sende små billeder og lykønskningskort. Har du taget et billede af noget, du eksempelvis vil dele med din kæreste eller kone, kan du sende billedet i en MMS-besked, hvorefter kæresten eller konen også har billedet på sin mobiltelefon. En MMS-besked modtages på samme måde som en SMS-beskedLangt de fleste mobiltelefoner kan i dag sende og modtage MMS-beskeder. Det kræver en vis hukommelse og en vis skærm at modtage de lidt større MMS-beskeder, men nutidens mobiltelefoner er tilpas veludviklede til, i langt de fleste tilfælde, at kunne klare dem. Du kan altid se i produktbeskrivelsen på en telefon fra TeleCall, hvorvidt mobiltelefonen er i stand til at sende MMS’er eller ej.

Vær opmærksom på, hvis du sender MMS-beskeder, at nogle teleselskaber kræver en høj stykpris for disse. Dette skyldes, at der endnu ikke er lovgivet imod det, og at MMS-beskeder fylder mere end normale SMS-beskeder. På et abonnement uden nogle specielle betingelser, kan du meget vel komme til at betale adskillige kroner (2-3kr er normalt) per afsendt MMS og i grelle tilfælde også per modtaget MMS. MMS-beskeder er i de senere år blevet erstattet i høj grad af Bluetooth, der tillader dig at sende multimediefiler gratis, såfremt du er tæt på den anden mobiltelefon. MMS bruges stadig, men MMS-beskederne har ikke opnået en brøkdel af den popularitet, SMS-beskeder i dag kan prale med.

Udvalgte Mobiltelefoner til Ældre med MMS

emporia COMFORT Champagne

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia COMFORT grå

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia COMFORT Klaptelefon i blå

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia SELECT

Flot og brugervenlig klaptelefon med nødkaldsknap og hurtigkaldstaster 

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.295,00
emporia ACTIVE

Simpel mobiltelefon med store taster som benytter sig af nyeste 4G - VOLTE teknologi, hvilket sikre dig en bedre dækning og øget tryghed, fordi man kan tale over 4G netværket.

Levering:
1-2 Dage
DKK 999,00
emporia SMART 3

emporia SMART.3 er en flot, elegant og yderst brugervenlig smartphone, der hverken går på kompromis med brugervenlighed eller de smarte funktioner, du er vant til fra en konventionel smartphone

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.599,00 DKK 1.699,00
Doro 1362 hvid

En overskuelig mobiltelefon der er nem at betjene og svær at undvære

Levering:
1-2 Dage
DKK 695,00
Få nyheder direkte i din indbakke: