fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at min telefon har medhør?

Medhørsfunktionen er en gammel dreng, der kendes allerede fra de tidligere telefoner. Med medhør er det muligt for andre personer at være med i den samtale, du foretager med en anden person, om end medhør i dag benyttes også på andre måder. Til at starte med blev medhør brugt med henblik på at alle kunne være med i en samtale. Ganske vidst kunne kun én person snakke i røret, men de andre kunne høre med. I dag benyttes medhørsfunktionen – der basalt set er en højtaler på telefonen, der slås til eller fra – til at man kan foretage samtaler uden eksempelvis at holde røret op til øret hele tiden med en fastnettelefon.
Både mobiltelefoner og fastnettelefoner har medhørsfunktioner, der normalt slås til ved tryk på en knap. Nogle mobiltelefoner og fastnettelefoner henvendt til ældre har tilmed en forstærket medhørsfunktion, der tillader selv mennesker med høreproblemer at høre personen i den anden ende ved hjælp af højtaleren.

Hvor stærkt medhøret på en telefon er angiver vi på TeleCall i produktbeskrivelsen i dB. Har du, eller har personen, der skal benytte telefonen, svag hørelse anbefaler vi en mobil- eller fastnettelefon med en kraftig medhørsfunktion.

Få nyheder direkte i din indbakke: