fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når en videokonference bruger MCU?

MCU er en forkortelse for Multipoint Control Unit. En MCU er et serverbaseret apparat, der bruges til at få videokonferencer, med 2 eller flere deltagere, til at deltage i samme videokonference.
MCU’en fungerer som endestation på et LAN-netværk, der tillader flere terminaler og gateways at forbinde til en videokonference. At bruge MCU hardware vil typisk kræve en del af din internetopkobling idet der kræves en stor mængde data, ofte op til 6 Gbps, afhængig af hvor mange der deltager i konferencen.

Har du nogensinde været med i større videokonferencer, hvor der var flere end blot et par mennesker, har der været en MCU med i baggrunden, til at få det hele til at fungere gnidningsfrit. Ældre MCU udgaver brugte ISDN forbindelser til at koble videokonferencer sammen.

MCU hardware tillader brugeren forskellige funktioner under en konference. De kan vise alle individer på en opdelt skærm, have tale aktiverede højtalere og individuelle skærme såsom powerpoint o.l. der manuelt skiftes mellem af en bruger.

MCU bliver også ofte brugt som en forkortelse for Marvels Cinematic Univers, altså det filmiske univers omk. Marvels superhelte.

Få nyheder direkte i din indbakke: