fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når en videokonference bruger MCU?

MCU er en forkortelse for Multipoint Control Unit. En MCU er et serverbaseret apparat, der bruges til at få videokonferencer, med 2 eller flere deltagere, til at deltage i samme videokonference.
MCU’en fungerer som endestation på et LAN-netværk, der tillader flere terminaler og gateways at forbinde til en videokonference. At bruge MCU hardware vil typisk kræve en del af din internetopkobling idet der kræves en stor mængde data, ofte op til 6 Gbps, afhængig af hvor mange der deltager i konferencen.

Har du nogensinde været med i større videokonferencer, hvor der var flere end blot et par mennesker, har der været en MCU med i baggrunden, til at få det hele til at fungere gnidningsfrit. Ældre MCU udgaver brugte ISDN forbindelser til at koble videokonferencer sammen.

MCU hardware tillader brugeren forskellige funktioner under en konference. De kan vise alle individer på en opdelt skærm, have tale aktiverede højtalere og individuelle skærme såsom powerpoint o.l. der manuelt skiftes mellem af en bruger.

MCU bliver også ofte brugt som en forkortelse for Marvels Cinematic Univers, altså det filmiske univers omk. Marvels superhelte.

Få nyheder direkte i din indbakke: