fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at et SIM-Kort har et MCC nummer?

MCC står for Mobile Country Code. MCC-nummeret, der for Danmark er 238, bruges i ens IMSI-nummer (International Mobile Subscriber Identity). På hvert eneste SIM-kort er der tilknyttet et IMSI-nummer, og de første 3 ud af 15 cifre i dette nummer er MCC-nummeret. Det betyder, at alle danske SIM kort har IMSI-numre, der starter med MCC-nummeret 238. Ciffer 4 og 6 er MNC-nummeret (operatørkoden), mens de sidste 9 cifre er det unikke brugernummer for dét præcise SIM-kort. Hvis du f.eks. gør brug af Telia skulle de første 5 cifre af dit IMSI-nummer være 23820.

MCC bruges også internationalt som en "landekode" til satelitter og internationale maritime operatøre, hvor der ikke flere lande i kollaboration. Her vil MCC nummeret typisk være 901, idet der er et fast land tilknyttet.

Du skal ikke kende dit IMSI- eller MCC-nummer i dag, da alt ordnes automatisk af teleselskaberne.

Få nyheder direkte i din indbakke: