fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder M3/T4 kompatibel med et høreapparat, til en Telefon?

M3/T4 er en amerikansk standard for, hvor godt en telefon fungerer sammen med et høreapparat. M3 godkender apparatets niveau for interferens og T4 angiver, at teleslyngen er meget effektiv. Interferens er i forbindelse med telefon og høreapparat, en ubehagelig lyd, oftest beskrevet som et skarpt hyl, som opstår i høreapparatet på grund af signal fra telefonen.

M og T ratings er et internationalt rating system der indikere hvor god kompatibilitet en given enhed har med et høreapparat.

M rangerer fra 1-4, hvoraf 4 er den højeste M rating et apparat kan få. En M rating indikere enheden kan tilslutte sig dit høreapparat via en akkustisk tilkobling. Det er denne akkustiske tilkobling der kan opfange støj fra omgivelserne og feedback fra dit høreapparat. En højere rating betyder mindre støj og feddback fra et høreapparat. M3 er den rating der ses oftest til telefoner. Har du et mildt til moderat høretab burde en m rating på din enhed være mere end rigeligt. 

T rangerer også fra 1-4, hvoraf 4 er den højeste T rating en enhed kan få. T kompatibilitet anbefales til svært høretab eller hvis du vil have et virkelig tydeligt og klart signal. T kompatibilitet betyder at enheden kan tilgå dit høreapparat via en indbygget teleslynge. En teleslynge sender lyd fra f.eks. en telefon direkte til høreapparatet uden at bruge mikrofonen til en akkustisk tilkobling, derfor er der ikke så meget interferens med støj fra omgivelserne.

Du vil kunne opleve at flere enheder f.eks. kan have både en M og en T rating. Det betyder at enheden er kompatibel til at kunne tilslutte dit høreapparat både med akkustisk tilkobling og teleslynge.

Nogle høreapparater kan også tilslutte enheder ved hjælp af en bluetooh opkobling, og effektivt fungere som et headset. Her anbefales det at du nærlæse den vedlagte brugervejledning til dit høreapparat, eller kontakter din udbyder for mere information.

Få nyheder direkte i din indbakke: