fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvornår kom den første mobiltelefon med kamera på markedet?

I mange moderne mobiltelefoner – selv mobiltelefoner til ældre – er der indbyggede kameraer, så du altid kan forevige glade stunder og oplevelser.
Den første mobiltelefon med et indbygget kamera kom ud i 2000, telefonen med det mundrette navn SCH-V200 fra Samsung. Siden da har mobilkameraet undergået en rygende udvikling, og er en fast bestanddel af en smartphones funktioner i dag. Kameraet i en mobiltelefon er ofte ikke nær så godt som et normalt kamera, men de fleste mobiltelefon-kameraer er alligevel i stand til at tage ganske pæne og nydelige billeder. Billeder taget med et mobilkamera kan fremkaldes i stil med billeder taget med et digital- eller spejlreflekskamera.

Mobiltelefoner med kameraer koster en smule ekstra end ditto uden, hvorfor du bør vurdere, om du har brug for et kamera, inden du investerer i din næste mobiltelefon. Et normalt mobiltelefonkamera tager billeder i 2-5 megapixel og har ikke funktioner som autofokus og blitz. Zoom funktionen på et mobiltelefon kamera - digital zoom - foregår ved at vise en beskåret del af billeder, d.v.s. at opløsningen / billedkvaliteten bliver dårligere. De dyerere mobiltelefoner i dag kan godt have Optisk zoom, mekanisk zoom. Det betyder at billedet ikke vises beskåret, men har reel zoom. Denne funktion hæver dog ofte prisen en del, og findes typisk kun i high end smartphones.

En God tommelfingerregel når du leder efter en Mobiltelefon med Kamera

Når du skal ud og leve efter din mobiltelefon, og du har besluttet dig for at den skal kunne tage billeder, er der her lidt tips til hvad du kan have for øje.

Et alment godt kamera i en mobiltelefon vil typisk ligge på omk. de 3 megapixels. Billeder på Facebook og lignende sociale medier uploader typisk billeder i en kvalitet svarende til 3 megapixels. Så skal du ikke bruge din telefon til andet end at tage billeder til at sende til familien, venner og ligge dem på de sociale medier, så er det måske ikke nødvendigt for dig at betale for et af de dyrere smartphones med dyre kameraer installeret.

Planlægger du at tage billeder med din telefon og printe dem ud i høj opløsning, kan du med fordel overveje at kigge på en kameratelefon med et kamera på 5 megapixel eller derover. Dog skal du forvente at prisen på mobiltelefonen stiger løbende med kvaliteten af kameraet.

Udvalgte Mobiltelefoner til Ældre med Kamera

emporia ACTIVE

En lommevenlig mobil med lang batterilevetid. Enkel mobiltelefon til ældre med store taster og nødkald.

Levering:
7-8 Dage
DKK 1.195,00
Få nyheder direkte i din indbakke: