fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvornår kom den første mobiltelefon med kamera på markedet?

I mange moderne mobiltelefoner – selv mobiltelefoner til ældre – er der indbyggede kameraer, så du altid kan forevige glade stunder og oplevelser.
Den første mobiltelefon med et indbygget kamera kom ud i 2000, telefonen med det mundrette navn SCH-V200 fra Samsung. Siden da har mobilkameraet undergået en rygende udvikling, og er en fast bestanddel af en smartphones funktioner i dag. Kameraet i en mobiltelefon er ofte ikke nær så godt som et normalt kamera, men de fleste mobiltelefon-kameraer er alligevel i stand til at tage ganske pæne og nydelige billeder. Billeder taget med et mobilkamera kan fremkaldes i stil med billeder taget med et digital- eller spejlreflekskamera.

Mobiltelefoner med kameraer koster en smule ekstra end ditto uden, hvorfor du bør vurdere, om du har brug for et kamera, inden du investerer i din næste mobiltelefon. Et normalt mobiltelefonkamera tager billeder i 2-5 megapixel og har ikke funktioner som autofokus og blitz. Zoom funktionen på et mobiltelefon kamera - digital zoom - foregår ved at vise en beskåret del af billeder, d.v.s. at opløsningen / billedkvaliteten bliver dårligere. De dyerere mobiltelefoner i dag kan godt have Optisk zoom, mekanisk zoom. Det betyder at billedet ikke vises beskåret, men har reel zoom. Denne funktion hæver dog ofte prisen en del, og findes typisk kun i high end smartphones.

En God tommelfingerregel når du leder efter en Mobiltelefon med Kamera

Når du skal ud og leve efter din mobiltelefon, og du har besluttet dig for at den skal kunne tage billeder, er der her lidt tips til hvad du kan have for øje.

Et alment godt kamera i en mobiltelefon vil typisk ligge på omk. de 3 megapixels. Billeder på Facebook og lignende sociale medier uploader typisk billeder i en kvalitet svarende til 3 megapixels. Så skal du ikke bruge din telefon til andet end at tage billeder til at sende til familien, venner og ligge dem på de sociale medier, så er det måske ikke nødvendigt for dig at betale for et af de dyrere smartphones med dyre kameraer installeret.

Planlægger du at tage billeder med din telefon og printe dem ud i høj opløsning, kan du med fordel overveje at kigge på en kameratelefon med et kamera på 5 megapixel eller derover. Dog skal du forvente at prisen på mobiltelefonen stiger løbende med kvaliteten af kameraet.

Udvalgte Mobiltelefoner til Ældre med Kamera

emporia COMFORT Champagne

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia COMFORT grå

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia COMFORT Klaptelefon i blå

Klaptelefon m. nødkald, kompatibel m. høreapparat og brugervenligt design til ældre

Levering:
1-2 Dage
DKK 995,00
emporia SELECT

Flot og brugervenlig klaptelefon med nødkaldsknap og hurtigkaldstaster 

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.295,00
emporia ACTIVE

Simpel mobiltelefon med store taster som benytter sig af nyeste 4G - VOLTE teknologi, hvilket sikre dig en bedre dækning og øget tryghed, fordi man kan tale over 4G netværket.

Levering:
1-2 Dage
DKK 999,00
emporia SMART 3

emporia SMART.3 er en flot, elegant og yderst brugervenlig smartphone, der hverken går på kompromis med brugervenlighed eller de smarte funktioner, du er vant til fra en konventionel smartphone

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.599,00 DKK 1.699,00
Doro 1362 sort

Overskuelig mobiltefon der er nem at anvende, med et stort bredt display og store taster

Levering:
1-2 Dage
DKK 695,00
Få nyheder direkte i din indbakke: