fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er en IP adresse?

IP står for ”Internet Protocol”, men til begrebet vedhæftes også normalt –adresse bagpå. En IP-adresse er en numerisk talrække, der er at finde i en unik version på enhver enhed koblet op til internettet. Traditionelt set er IP’er udelukkende brugt til computere, men i og med at mobiltelefoner, printere og des lignende i dag også kan gå på internettet, får disse også hver en IP-adresse. Hvis en stationær computer og en bærbar benytter det samme netværk, har de dog den samme IP-adresse, der i dette tilfælde er bestemt af den router, eller den switch, der benyttes.
IP-adresser er med til at sikre, at flere forbindelser ikke ”rodes sammen”, men i stedet fungerer synkront med hinanden. Den traditionelle IP-protokol, IPv4, er ved at løbe tør for adresser grundet det store antal af enheder online, hvorfor det nye IPv6 med milliarder af ekstra IP-adresser er i gang med at blive taget i brug i blandt andet Danmark.

Har du et dataabonnement på din mobiltelefon, bruges der en forskellig IP-adresse alt efter, om du er hjemme på eget trådløst netværk, eller om du rent faktisk benytter denne dataforbindelse via den nærmeste datamast.

Få nyheder direkte i din indbakke: