fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er en IP adresse?

IP står for ”Internet Protocol”, men til begrebet vedhæftes også normalt –adresse bagpå. En IP-adresse er en numerisk talrække, der er at finde i en unik version på enhver enhed koblet op til internettet. Traditionelt set er IP’er udelukkende brugt til computere, men i og med at mobiltelefoner, printere og des lignende i dag også kan gå på internettet, får disse også hver en IP-adresse. Hvis en stationær computer og en bærbar benytter det samme netværk, har de dog den samme IP-adresse, der i dette tilfælde er bestemt af den router, eller den switch, der benyttes.
IP-adresser er med til at sikre, at flere forbindelser ikke ”rodes sammen”, men i stedet fungerer synkront med hinanden. Den traditionelle IP-protokol, IPv4, er ved at løbe tør for adresser grundet det store antal af enheder online, hvorfor det nye IPv6 med milliarder af ekstra IP-adresser er i gang med at blive taget i brug i blandt andet Danmark.

Har du et dataabonnement på din mobiltelefon, bruges der en forskellig IP-adresse alt efter, om du er hjemme på eget trådløst netværk, eller om du rent faktisk benytter denne dataforbindelse via den nærmeste datamast.

Få nyheder direkte i din indbakke: