fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvordan fungerer IP Telefoni?

Normalt foretages telefonopkald fra en mobiltelefon igennem et netværk som GSM-netværket, eller fastnetledninger i jorden. En ny, og ekstremt interessant mulighed, er dog i stedet IP telefoni.
Med IP telefoni ringer du op over internettet. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten er anderledes end normale opkald, tværtimod er den ofte endnu bedre. Dette skyldes at den internetforbindelse, der kræves for optimal kvalitet, er nem at få overalt i Danmark. Den helt store fordel ved IP telefoni er, at det er meget billigere end almindelig telefoni. Med IP telefoni kan du slippe afsted med at betale beløb fra få kroner om måneden og op efter, alt efter hvor meget du snakker. For en almindelig dansker vil IP telefoni være langt at foretrække fremfor almindelig telefoni via almindelige mobiltelefoner eller fastnettelefonerMed IP telefoni har du dog selvsagt ikke mulighed for at snakke overalt, hvilket er den store fordel ved eksempelvis GSM-netværket og mobiltelefoner. Dette er et problem, der uden tvivl vil være et dårligt minde blot i fremtiden, men for nu er det ganske relevant at huske på.

IP telefoni fungerer i dag ved hjælp af enten programmer som Skype eller Google Talk på en computer, eller deciderede IP-telefoner, der skal bruge det trådløse netværk i huset. En IP-telefon er et billigere alternativ til en almindelig, stationær telefon.
Almindelige fastnettelefoner kan også benyttes til IP telefoni, når denne tilsluttes den analoge udgang på internetforbindelsen

Få nyheder direkte i din indbakke: