fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

IP telefoni

Normalt foretages telefonopkald fra en mobiltelefon igennem et netværk som GSM-netværket, eller fastnetledninger i jorden. En ny, og ekstremt interessant mulighed, er dog i stedet IP telefoni.

Med IP telefoni ringer du op over internettet. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten er anderledes end normale opkald. Tværtimod er den ofte endnu bedre, da den internetforbindelse, der kræves for optimal kvalitet, er nem at få overalt i Danmark.

Den helt store fordel ved IP telefoni er, at det er meget, meget billigere end almindelig telefoni. Med IP telefoni kan du slippe afsted med at betale beløb fra få kroner om måneden og op efter, alt efter hvor meget du snakker. For en almindelig dansker vil IP telefoni være langt at foretrække fremfor almindelig telefoni via almindelige mobiltelefoner eller fastnettelefoner.

Med IP telefoni har du dog selvsagt ikke mulighed for at snakke overalt, hvilket er den store fordel ved eksempelvis GSM-netværket og mobiltelefoner. Dette er et problem, der uden tvivl vil være et dårligt minde blot i fremtiden, men for nu er det ganske relevant at huske på.

IP telefoni fungerer i dag ved hjælp af enten programmer som Skype eller Google Talk på en computer, eller deciderede IP-telefoner, der skal bruge det trådløse netværk i huset. En IP-telefon er et billigere alternativ til en almindelig, stationær telefon.
Almindelige fastnettelefoner kan også benyttes til IP telefoni, når denne tilsluttes den analoge udgang på internetforbindelsen

Mere i denne kategori: « ECO DECT IP »
feedback
feedback