fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder IMEI nummeret på en mobiltelefon?

Enhver mobiltelefon har i dag et IMEI (International Mobile Equipment Identity) nummer. IMEI-nummeret, på 15 cifre, benyttes til at identificere enhver mobiltelefon og kan sammenlignes med hvordan nummerpladen på en bil identificere den enkelte bil. IMEI-nummeret kan bruges eksempelvis hvis din telefon bliver stjålet, da det på denne måde er muligt at verificere, at det er netop din telefon. Mobilproducenter tager forskellige tiltag for at forhindre tyveri og misbrug af en mobiltelefon. Apple knytter f.eks. brugerens Apple ID til hardwaren, derfor skal en ny køber af en brugt apple telefon kende den oprindelige brugers Apple ID og adgangskode.

På det amerikanske marked bruger flere mobilproducenter en såkaldt Kill-Switch, en dræberknap. Dermed kan brugeren eksternt "dræbe" en telefon, hvis den f.eks. er blevet stjålet.

For at finde din telefons IMEI-nummer, kan du enten kigge på telefonens kvittering, bag telefonens batteri under stregkoden eller ved at indtaste *#06# på telefonens display, hvorefter IMEI-nummeret vises.

Når din telefon bliver tændt vil IMEI nummer sendes (krypteret) til et stort register, Central Equipment Identity Register(CEIR). CEIR indeholder et stort internationalt register over sortlistede IMEI numre, som telefonselskaberne har adgang til. Det er dog ikke alle telefonselskaber der gør brug af CEIR, derfor kan en blokeret telefon virke i enkelte lande. Det er uklart hvilke lande og operatøre der ikke gør brug af CEIR registret.

Vi anbefaler altid at have sin mobiltelefons IMEI-nummer skrevet ned, hvis man skulle være så uheldig at miste sin telefon, på den ene eller den anden måde.

Få nyheder direkte i din indbakke: