fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder forkortelsen ICE?

ICE er forkortelsen for In Case of Emergency (I nødstilfælde). Nogle mobiltelefoner har i dag ICE-support, hvilket betyder, at du et sted i telefonen kan indtaste vitale oplysninger om dig selv. Dette kunne være eksempelvis blodtype, alder, højde, medicinforbrug og andre relevante informationer til brug i ulykkessituationer. Her kan det personel, der er til stede, benytte ICE-oplysningerne til at målrette behandlingen, hvorved ICE potentielt er en livsreddende funktion. ICE er langt fra en funktion på alle mobiltelefoner i dag, men det er altid muligt at læse, hvorvidt det er tilfældet for netop din telefon. En af de mest anbefalede mobiltelefoner til ældre med ICE-support er de svenske Doro mobiltelefoner.
ICE-oplysninger skal blot indtastes en enkelt gang på telefonen, hvorefter de til hver en tid er tilgængelige til de, der har brug for dem.

Få nyheder direkte i din indbakke: