fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder forkortelsen ICE?

ICE er forkortelsen for In Case of Emergency (I nødstilfælde). Nogle mobiltelefoner har i dag ICE-support, hvilket betyder, at du et sted i telefonen kan indtaste vitale oplysninger om dig selv. Dette kunne være eksempelvis blodtype, alder, højde, medicinforbrug og andre relevante informationer til brug i ulykkessituationer. Her kan det personel, der er til stede, benytte ICE-oplysningerne til at målrette behandlingen, hvorved ICE potentielt er en livsreddende funktion. ICE er langt fra en funktion på alle mobiltelefoner i dag, men det er altid muligt at læse, hvorvidt det er tilfældet for netop din telefon. En af de mest anbefalede mobiltelefoner til ældre med ICE-support er de svenske Doro mobiltelefoner.
ICE-oplysninger skal blot indtastes en enkelt gang på telefonen, hvorefter de til hver en tid er tilgængelige til de, der har brug for dem.

Få nyheder direkte i din indbakke: