fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder HSPA netværk?

HSPA står for High Speed Packet Access (høj hastigheds pakke adgang). Standarden er en blanding af to andre protokoller, nemlig High Speed Downlink Packet Acces (HDSPA) og High Speed Uplink Packet Acces (HSUPA). Med HSPA-netværket er det muligt at overføre data med op til 14mb/s i download hastighed og lidt over en tredjedel i upload hastighed. I forhold til tidligere teknologier (før 2008), medfører HSPA mærkbart mindre ”støj på linjen” og mere stabilitet. Derved bliver ”cost per bit”-prisen mærkbart lavere end med andre overførselsprotokoller, hvilket også har været med til at udbrede HSPA over hele verden.

I 2010 blev HSPA opdateret til en endnu hurtigere udgave – HSPA Plus -, der hurtigt blev udrullet overalt, hvor HSPA i forvejen var aktuel. HSPA bruges i dag af mobiltelefoner til hurtig dataoverførsel.

Få nyheder direkte i din indbakke: