fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder HSPA netværk?

HSPA står for High Speed Packet Access (høj hastigheds pakke adgang). Standarden er en blanding af to andre protokoller, nemlig High Speed Downlink Packet Acces (HDSPA) og High Speed Uplink Packet Acces (HSUPA). Med HSPA-netværket er det muligt at overføre data med op til 14mb/s i download hastighed og lidt over en tredjedel i upload hastighed. I forhold til tidligere teknologier (før 2008), medfører HSPA mærkbart mindre ”støj på linjen” og mere stabilitet. Derved bliver ”cost per bit”-prisen mærkbart lavere end med andre overførselsprotokoller, hvilket også har været med til at udbrede HSPA over hele verden.

I 2010 blev HSPA opdateret til en endnu hurtigere udgave – HSPA Plus -, der hurtigt blev udrullet overalt, hvor HSPA i forvejen var aktuel. HSPA bruges i dag af mobiltelefoner til hurtig dataoverførsel.

Få nyheder direkte i din indbakke: