fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er et hovedsæt?

Ordet hovedsæt er et gammelt dansk ord for prydninger finere kvinder satte i håret, såsom kniplinger, prydnåle, fjer og smykker. Derfor giver det også vældig god mening at det gamle danske ord, hovedsæt, nu bruges som en dansk oversættelse af det engelske ord Headset. Headsets er et udtryk der typisk dækker over elektroniske apparater der sættes på hovedet til at høre musik eller med en mikrofon tilsluttet et headset til f.eks. at tale via en online konference.

Du kan med fordel bruge det danske udtryk hovedsæt fremfor headset, når du søger efter samme, for at sortere engelske hjemmesider fra.

For en mere uddybende forklaring på hovedsæt, klik da på linket nedenfor, for at gå til ordbogens afsnit om headset, der også er skrevet på dansk.
Her kan du læse mere om Headset

Få nyheder direkte i din indbakke: