fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er et hovedsæt?

Ordet hovedsæt er et gammelt dansk ord for prydninger finere kvinder satte i håret, såsom kniplinger, prydnåle, fjer og smykker. Derfor giver det også vældig god mening at det gamle danske ord, hovedsæt, nu bruges som en dansk oversættelse af det engelske ord Headset. Headsets er et udtryk der typisk dækker over elektroniske apparater der sættes på hovedet til at høre musik eller med en mikrofon tilsluttet et headset til f.eks. at tale via en online konference.

Du kan med fordel bruge det danske udtryk hovedsæt fremfor headset, når du søger efter samme, for at sortere engelske hjemmesider fra.

For en mere uddybende forklaring på hovedsæt, klik da på linket nedenfor, for at gå til ordbogens afsnit om headset, der også er skrevet på dansk.
Her kan du læse mere om Headset

Få nyheder direkte i din indbakke: