fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når der står video i HD opløsning?

HD video er et begreb der dækker over video i ”High Difinition” - høj opløsning. Hvad HD-opløsning præcis er, er dog et spørgsmål, der konstant er oppe til debat. 720p-opløsning kaldes HD-Ready, mens 1080p er defineret som Full HD, den bedste kvalitet. Hvad end man vælger, er HD video at betegne som video i meget høj kvalitet. I dag har de fleste nye fjernsyn HD video, det samme gælder større computere og selv de nyeste og dyreste mobiltelefoner kan prale med skærme, der kan vise enten HD video i 720p eller 1080p. HD video kræver naturligvis mere båndbredde, end almindelig video, for at overfører den bedre billedkvalitet.

Tallet 1080p på en full-HD skærm henviser til at skærmen viser 1080 vertikale pixels. En skærm skal mindst have 720 vertikale pixels for at kunne sige skærmen har HD kvalitet.

Efterfølgende er der kommet 4K opløsning til skærme, også kaldet Ultra HD eller UHD. Kort fortalt er opløsningen på en 4K skærm fire gange så høj som på en 1080p Full-HD skærm.

Hvor vigtigt er det så at beskæftige sig med opløsningen når du leder efter et nyt fjernsyn? Hvis du vil have et kæmpe monster af en fladskærm hjemme i stuen, så er det en fordel at give noget ekstra og købe et tv i 4K. Leder du derimod efter et fjernsyn der skal stå ind i soveværelset og vise netflix? så er det ikke så vigtigt igen. Dog vil vi herfra anbefale du altid tager ud og ser en skærm i funktion før du køber den, så ved du hvad du får for dine penge.

Få nyheder direkte i din indbakke: