fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det at en videokonference har en H.281 protokol?

H.281, også kaldet FECC, er en protokol der tillader en person i en videokonference at tage kontrol med kameraet ”i den anden ende”. Standardedn giver en person tilladelse til at fjernstyrets zoom, vippe og panorerings funktioner. H.281 protokollen benyttes ikke alene, men i samarbejde med standard protokoller såsom H.323 og H.224. I samarbejde tilbyder de ekstra funktioner til videokonferencer. ITU-T har udviklet protokollen og deklarede i 2012 at der ikke vil blive udviklet mere på denne protokol, men at protokollen er frit tilgængelig via ITU-T's hjemmeside.

H.281 er blandt andet en del af EU's anbefalede standarder til konferenceudstyr til billed- og lydkommunikation.

Når der først er taget kontrol over kameraet, er det muligt at flytte det rundt, zoome, bevæge det op og ned, fra side til side og tage billeder.

Få nyheder direkte i din indbakke: