fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad bruges H.239 til?

H.239 også kaldet VCS H.323 Interworking er en standard for multimediakommunikation over diverse netværk. H.239 blev publiceret af Telecommunication Standardization Sector (ITU-T) som en anbefalet teknologi i juli 2003. ITU-T er en del af tre divisioner indenfor den internationale telekommunikations union(ITU), som blev grundlagt allerede i 1865!

Det H.239 konkret gør, er, at sikre roller og ekstra kanaler for H.32x-terminaler. Sagt på en anden måde, bruges H.239 når en konference skal have flere kanaler åbne i en konference. Såsom en kanal til selve videokonferencen og en til præsentation af data, som alle skal kunne se på skærmen. Den ekstra kanal til præsentation sender, blandt andet, data i form af multimediefiler, fra en enhed til en anden både over mobile netværk som GSM-netværket, men også trådløse WiFi-netværk.
Med H.239 er det desuden muligt at sende 2 videokilder på én gang, til eksempelvis en konference. Her er det så muligt både at vise en PC-præsentation med PowerPoint eller Word, samtidigt med at systemets kamera sender livefeeds ved siden af. Især til dette er H.239 meget benyttet.

H.239 er en del af en større serie af standarder H.32x til brug af multimedia kommunikation over flere netværk, fra ITU-T, som blandt flere også inkluderer H.323 standarden. 

Få nyheder direkte i din indbakke: