fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad står forkortelsen GPS for?

GPS er forkortelsen for “Global Positioning System”. Med GPS-teknologien er det muligt, ved hjælp af satellitter der kredser rundt omkring jorden, at få bestemt ens position med få centimeters præcision - tilmed også højde over havets overflade. Med GPS-systemet er det blandt andet muligt at få præcis vejvisning, at få geo-præciserede informationer og meget mere. Teknologien blev udviklet af det amerikanske militær for årtier siden, men blev først offentligt tilgængeligt og kommercialiseret i løbet af 1980’erne. GPS er en mere og mere almindelig bestanddel i moderne mobiltelefoner. Smartphones har i et par år nydt godt af GPS’erne, hvorved man med mobiltelefonen har kunnet finde vej så nemt som ingenting.

GPS kan opdeles i to hovedområder:

  1. GPS til at finde vej, bruges f.eks i bilen og er også integreret i mange moderne smartphones
  2. GPS Tracking, bruges til at finde GPS enheden som kan være i en mobiltelefon eller være monteret i en lastbil, så man hele tiden kan sporer hvor den er henne.

I dag er det muligt at købe GPS-enheder små nok til at bære rundt til en løbetur, GPS-enheder til bilen med henblik på vejvisning og meget mere.

Få nyheder direkte i din indbakke: