fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad står forkortelsen GPS for?

GPS er forkortelsen for “Global Positioning System”. Med GPS-teknologien er det muligt, ved hjælp af satellitter der kredser rundt omkring jorden, at få bestemt ens position med få centimeters præcision - tilmed også højde over havets overflade. Med GPS-systemet er det blandt andet muligt at få præcis vejvisning, at få geo-præciserede informationer og meget mere. Teknologien blev udviklet af det amerikanske militær for årtier siden, men blev først offentligt tilgængeligt og kommercialiseret i løbet af 1980’erne. GPS er en mere og mere almindelig bestanddel i moderne mobiltelefoner. Smartphones har i et par år nydt godt af GPS’erne, hvorved man med mobiltelefonen har kunnet finde vej så nemt som ingenting.

GPS kan opdeles i to hovedområder:

  1. GPS til at finde vej, bruges f.eks i bilen og er også integreret i mange moderne smartphones
  2. GPS Tracking, bruges til at finde GPS enheden som kan være i en mobiltelefon eller være monteret i en lastbil, så man hele tiden kan sporer hvor den er henne.

I dag er det muligt at købe GPS-enheder små nok til at bære rundt til en løbetur, GPS-enheder til bilen med henblik på vejvisning og meget mere.

Få nyheder direkte i din indbakke: