fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad står forkortelsen GGSN for?

GGSN står for Gateway GRPS Support Node. GGSN er en af to komponenter, det andet er SGSN, der er en del af et større GPRS core network, der er den centrale del det system der tillader 2G, 3G og WCDMA mobilenetværk at transmittere ip pakker til eksterne netværk, såsom internettet. GGSN er en teknologi, der benyttes til at skabe et interface, en forbindelse, mellem GPRS trådløse netværk og andre netværk som LAN-netværks eller hele internettet. GGSN er hovedkomponenten i det netværk der opretter forbindelse til andre netværk via et GSM baseret 3G netværk. GGSN står helt konkret for at uddele de korrekte IP-adresser, til eventuelle netværk, samtidigt med at forbinde disse på en ordentlig måde. GGSN står groft sagt for overgangen fra et GPRS netværk til et PDN netværk, Public data network, altså det store vidsrakte internettet.

GPRS og dermed også GGSN er en protokol udviklet af den internationale standardiserings gruppe 3GPP.

For at oprette kontakt til et GPRS netværk gøres der ofte brug af enten en GGSN gateway eller en SGSN support knude. 

Få nyheder direkte i din indbakke: