fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når der står FPS omk. en skærm?

FPS står for ‘Frames Per Second’ og er et udtryk for den frekvens en skærm viser billeder på. En typisk FPS - eller framerate, som det også kaldes - er eksempelvis på 30, hvilket betyder, at der hvert sekund vises 30 forskellige billeder på skærmen. Jo højere FPS en skærm har, des flottere og mere glidende billede vil du som seer blive udsat for. De bedste og dyreste fjernsyn har i dag FPS på 50-200 stykker, hvorved billederne bliver helt glidende. Et andet udtryk for FPS kan også være Hz for digitale skærme. For dig som bruger er det dog et fedt idet f.eks. 60 FPS er det samme 60 Hz.

Du vil ofte høre computerspillere tale om FPS som en måde at tjekke hvor godt en computer håndtere et givent computerspil på, idet FPS kan vise hvor godt ens Graffikkort, CPU eller RAM klarer sig. Har en af disse svært ved at følge med en stor datamængde på et stort computerspil, vil FPS nemlig falde og virke mere hakkende f.eks. i takt med computerens CPU ikke kan følge med.

En del producenter af gyserfilm "sniger" ofte uhyggelig billeder ind som korte billeder der kun er på skærmen i et splitsekund. En af de bedst kendte gyserfilm der gjorde brug af fps horror billeder er gyseren Eksorcisten fra 1973.

Få nyheder direkte i din indbakke: