fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad blev et forvalgsnummer brugt til?

Forvalgsnummer er en ting, der hører fortiden til i Danmark - en fortid, hvor telefoni ikke var hverken lige så nemt eller lige så billigt, som det er i dag. Kan du huske dengang Tele Danmark sad på næsten al telekommunikation? Dengang, at hvis man ønskede at benytte et andet telenet end Tele Danmarks, med henblik på at spare penge, skulle man indtaste en “forvalgskode” eller et forvalgsnummer - typisk på 4 cifre som 1010 - inden man ringede op. Tidligere var Danmark opdelt i områder med hver deres forvalgs nummer. Med tiden blev denne proces dog gjort automatisk, og i dag er forvalgsnummeret udsluset fuldstændigt, hvilket har været med til at åbne telemarkedet for nye aktører. Forvalgsnummeret er en af de ting, vi heldigvis er sluppet for med den teknologiske udvikling! Nu til dags bruges forvalgsnummer mest i forbindelse med opkald til udlandet. Her kan du se en Tabel med landekoder.

Få nyheder direkte i din indbakke: