fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad blev et forvalgsnummer brugt til?

Forvalgsnummer er en ting, der hører fortiden til i Danmark - en fortid, hvor telefoni ikke var hverken lige så nemt eller lige så billigt, som det er i dag. Kan du huske dengang Tele Danmark sad på næsten al telekommunikation? Dengang, at hvis man ønskede at benytte et andet telenet end Tele Danmarks, med henblik på at spare penge, skulle man indtaste en “forvalgskode” eller et forvalgsnummer - typisk på 4 cifre som 1010 - inden man ringede op. Tidligere var Danmark opdelt i områder med hver deres forvalgs nummer. Med tiden blev denne proces dog gjort automatisk, og i dag er forvalgsnummeret udsluset fuldstændigt, hvilket har været med til at åbne telemarkedet for nye aktører. Forvalgsnummeret er en af de ting, vi heldigvis er sluppet for med den teknologiske udvikling! Nu til dags bruges forvalgsnummer mest i forbindelse med opkald til udlandet. Her kan du se en Tabel med landekoder.

Få nyheder direkte i din indbakke: