fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når jeg har fortrydelsesret ved handel over nettet?

Køber du en vare på nettet, har du en fortrydelsesret. Denne er på 14 dage, fra du har modtaget varen - med visse forbehold!

De 14 dage, hvori du kan fortryde dit køb, starter først når du modtager din vare og ikke eksempelvis, når din bestilling går ind hos sælgeren. Fortrydelsesretten har dog visse forbehold; køber du eksempelvis en elektronisk vare, som eksempelvis film og musik og bryder plomberingen på denne, frafalder din fortrydelsesret helt automatisk på dette punkt. Brugte varer er ikke omfattet fortrydelsesretten på samme måde, som ubrugte varer er det. Der er heller ikke tale om fortrydelsesret ved køb af varer efter mål (2 meter tæppe, eksempelvis), koncert-, bio- og teaterbilletter, spil og lotto samt lignende områder.
Køber du en vare hos Tele Call Danmark, og har du ikke åbnet og taget varen i brug, kan du inden for 30 dage altid fortryde købet og tilbagesende varen til os, hvorefter vi refunderer dine penge.
Du kan læse vore handelsbetingelser her.

Med fortrydelsesretten er du bedre stillet ved at handle i en netbutik, end tilfældet er med en ‘almindelig’ butik, hvor der ikke er lovmæssige krav om fortrydelsesret - dette er værd at tage med i overvejelserne, når du for fremtiden bestemmer dig for, hvor du vil købe dine ting.

Få nyheder direkte i din indbakke: