fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad gør Flash på en computer?

Flash er udviklet af Macromedia, og overtaget af Adobe, hvorfor det i dag kendes som Adobe Flash, er en måde at vise grafiske elementer på. De fleste computere i dag, sammen med nyere mobiltelefoner i kategorien smartphones, har alle flash installeret. Flash benyttes til afspilning af videoer, simple spil, visning af hjemmesider og lignende opgaver. I dag er flash en ekstremt udbredt teknologi, der benyttes på tværs af nettet, hvorfor man uden flash ikke vil være i stand til at gøre tilnærmelsesvis det samme som med Adobe Flash-teknologien.

Adobe Flash er gratis at installere og benytte, men er stadig underlagt en ganske restriktiv licens fra Adobe, der ikke tillader alle og enhver at udvikle på teknologien. Af denne grund er andre alternativer teknologier som eksempelvis HTML5 i den seneste tid blevet brugt til videoafspildning, mens Youtube - ejet af Google - benytter sig af H.264. Hvorvidt Flash er fremtiden for internettet, eller en klods om benet for det samme, er på mange måder et religionsspørgsmål - men per skrivende stund anno 2020 kommer du ikke langt uden!

Få nyheder direkte i din indbakke: