fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad gør Flash på en computer?

Flash er udviklet af Macromedia, og overtaget af Adobe, hvorfor det i dag kendes som Adobe Flash, er en måde at vise grafiske elementer på. De fleste computere i dag, sammen med nyere mobiltelefoner i kategorien smartphones, har alle flash installeret. Flash benyttes til afspilning af videoer, simple spil, visning af hjemmesider og lignende opgaver. I dag er flash en ekstremt udbredt teknologi, der benyttes på tværs af nettet, hvorfor man uden flash ikke vil være i stand til at gøre tilnærmelsesvis det samme som med Adobe Flash-teknologien.

Adobe Flash er gratis at installere og benytte, men er stadig underlagt en ganske restriktiv licens fra Adobe, der ikke tillader alle og enhver at udvikle på teknologien. Af denne grund er andre alternativer teknologier som eksempelvis HTML5 i den seneste tid blevet brugt til videoafspildning, mens Youtube - ejet af Google - benytter sig af H.264. Hvorvidt Flash er fremtiden for internettet, eller en klods om benet for det samme, er på mange måder et religionsspørgsmål - men per skrivende stund anno 2020 kommer du ikke langt uden!

Få nyheder direkte i din indbakke: