fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Flash

Flash, udviklet af Macromedia og overtaget af Adobe, hvorfor det i dag kendes som Adobe Flash, er en måde at vise grafiske elementer på. De fleste computer i dag, sammen med nyere mobiltelefoner i kategorien smartphones, har alle flash installeret.

Flash benyttes til afspilning af videoer, simple spil, visning af hjemmesider og lignende opgaver. I dag er flash en ekstremt udbredt teknologi, der benyttes på tværs af nettet, hvorfor man uden flash ikke vil være i stand til at gøre tilnærmelsesvis det samme som med Adobe Flash-teknologien.

Adobe Flash er gratis at installere og benytte, men er stadig underlagt en ganske restriktiv licens fra Adobe, der ikke tillader alle og enhver at udvikle på teknologien. Af denne grund er andre alternativer teknologier som eksempelvis HTML5 i den seneste tid blevet brugt til videoafspildning, mens Youtube - ejet af Google - benytter sig af H.264. Hvorvidt Flash er fremtiden for internettet eller en klods om benet for samme er på mange måder et religionsspørgsmål - men per skrivende stund anno 2011 kommer du ikke langt uden!

feedback
feedback