fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Fastnet telefon

En fastnettelefon benyttes til at snakke i telefon ved hjælp af fastnetkabler. Tidligere havde næsten alle hjem i Danmark en fastnettelefon, og det er da også stadig i majoriteten, at man kan finde en sådan telefon, men i den senere tid har fastnettelefonen tabt terræn til mobiltelefonen.

Fastnettelefoner kommer i mange forskellige former, farver og modeller. Dels er der klassiske og praktiske fastnettelefoner, retrotelefoner, der ligner fastnettelefoner som i gamle dage, men også fastnettelefoner til ældre med specielt hensyn til svage fingre, svagtseende og hørehæmmede er det i dag muligt at finde.

En fastnettelefon er en stationær telefon, der typisk placeres på et skrivebord eller anden plan overflade - tilmed er det muligt med smarte holdere at placere fastnettelefoner på vægge i dag.
Ved mange fastnettelefoner hænger røret fast til telefonen, og man er nødt til at sidde eller stå lige ved siden af for at benytte apparatet, men fastnettelefoner med trådløse rør findes også den dag i dag. De virker dog kun indenfor en begrænset rækkevidde til standeren - der også fungerer som oplader - i modsætning til en mobiltelefon, der virker så godt som overalt.

 

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN ÆLDREVENLIGE FASTNETTELEFONER

     
     

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN NØDKALDSTELEFONER

     

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN ÆLDREVENLIGE TRÅDLØSE TELEFONER

     
       

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN MODERNE FASTNETTELEFONER

     
       

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN VÆGTELEFONER

     
       

UDVALGTE FASTNETTELEFONER I KATEGORIEN MODERNE TRÅDLØSE TELEFONER

     
     
     
     
       
Mere i denne kategori: « Flash Fastnet »
feedback
feedback