fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder EPC koden på min elektroniske enhed?

EPC er forkortelsen for “Electronic Product Code”, hvilket på dansk kan oversættes til en “elektronisk produkt kode”. Det er da også lige præcis hvad EPC er; pointen med systemet er at ethvert elektronisk apparat overalt i verden skal have sin egen unikke produkt kode.

En EPC-kode skabes ved hjælp af adskillige tal og bogstaver, i en bestemt rækkefølge, der præcist afgør hvilken type produkt der er tale om. Det kan være et shipping-container nummer og mange flere. På denne måde er det ved hjælp af EPC - der ofte strækker sig over 10-20 cifre og bogstaver - muligt at identificere ethvert produkt.

En EPC produktkode er en del af et RFID tag, (Radio Frequency indentification) på produktet. EPC er en standard udviklet af den internationale non-profit NGO organisation GS1. GS1 har 2 millioner medlemsvirksomheden tilknyttet op verdensplan, der alle bruger GS1's standarder for stregkoder og RFID tags. Et RFID tag kan i mange henseender bruges på samme måde som en konventionel stregkode. Et RFID tag kan bruges til alt fra sporing af containere, BroBizz, elektroniske vare, identifikation af dyr etc.

Få nyheder direkte i din indbakke: