fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder EPC koden på min elektroniske enhed?

EPC er forkortelsen for “Electronic Product Code”, hvilket på dansk kan oversættes til en “elektronisk produkt kode”. Det er da også lige præcis hvad EPC er; pointen med systemet er at ethvert elektronisk apparat overalt i verden skal have sin egen unikke produkt kode.

En EPC-kode skabes ved hjælp af adskillige tal og bogstaver, i en bestemt rækkefølge, der præcist afgør hvilken type produkt der er tale om. Det kan være et shipping-container nummer og mange flere. På denne måde er det ved hjælp af EPC - der ofte strækker sig over 10-20 cifre og bogstaver - muligt at identificere ethvert produkt.

En EPC produktkode er en del af et RFID tag, (Radio Frequency indentification) på produktet. EPC er en standard udviklet af den internationale non-profit NGO organisation GS1. GS1 har 2 millioner medlemsvirksomheden tilknyttet op verdensplan, der alle bruger GS1's standarder for stregkoder og RFID tags. Et RFID tag kan i mange henseender bruges på samme måde som en konventionel stregkode. Et RFID tag kan bruges til alt fra sporing af containere, BroBizz, elektroniske vare, identifikation af dyr etc.

Få nyheder direkte i din indbakke: