fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

DualSim er en relativt ny type af mobiltelefoner, der har plads til 2 SIM-kort. Et SIM-kort benyttes af teleselskaberne til at holde styr på abonnenterne og spore deres forbrug, hvilket betyder, at et nummer typisk også er tilknyttet er SIM-kort. Med DualSim har man mulighed for at indsætte 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon. Det betyder, at man kan ringe til den samme mobiltelefon ved hjælp af 2 numre. Faktisk kan man snakke på det ene nummer, mens man modtager en SMS på det andet. De fleste DualSim-mobiltelefoner lader dig skifte mellem det ene og det andet SIM-kort, på simple knapper på forsiden eller når du ringer op fra mobiltelefonen.

Fordele ved Dualsim mobiltelefoner:

  • Du kan eksemplevis have fri sms og fri tale til samme teleselskab på det ene simkort og fri tale til et andet teleselskab på det andet simkort
  • Privat og erhvevsforbrug kan adskilles på de to simkort, så du ikke skal betale multimedieskat fordi du ikke benytter telefonen privat. Derved slipper du for at skulle medbringe to telefoner.
  • Hvis du rejser meget kan du have simkort fra det land du rejser i, samtidig med at du kan modtage opkald fra dit danske telefonnummer. 

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER MED DUALSIM

Doro 1362 hvid

En overskuelig mobiltelefon der er nem at betjene og svær at undvære

Levering:
30-35 Dage
DKK 695,00
Doro 1362 sort

Overskuelig mobiltefon der er nem at anvende, med et stort bredt display og store taster

Levering:
1-2 Dage
DKK 695,00
Få nyheder direkte i din indbakke: