fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når min mobiltelefon har DualSim?

DualSim er en relativt ny type af mobiltelefoner, der har plads til 2 SIM-kort. Et SIM-kort benyttes af teleselskaberne til at holde styr på abonnenterne og spore deres forbrug, hvilket betyder, at et nummer typisk også er tilknyttet er SIM-kort. Med DualSim har man mulighed for at indsætte 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon. Det betyder, at man kan ringe til den samme mobiltelefon ved hjælp af 2 numre. Faktisk kan man snakke på det ene nummer, mens man modtager en SMS på det andet. De fleste DualSim-mobiltelefoner lader dig skifte mellem det ene og det andet SIM-kort, på simple knapper på forsiden eller når du ringer op fra mobiltelefonen.

Fordele ved Dualsim mobiltelefoner:

  • Du kan eksemplevis have fri sms og fri tale til samme teleselskab på det ene simkort og fri tale til et andet teleselskab på det andet simkort
  • Privat og erhvevsforbrug kan adskilles på de to simkort, så du ikke skal betale multimedieskat fordi du ikke benytter telefonen privat. Derved slipper du for at skulle medbringe to telefoner.
  • Hvis du rejser meget kan du have simkort fra det land du rejser i, samtidig med at du kan modtage opkald fra dit danske telefonnummer. 

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER MED DUALSIM

Få nyheder direkte i din indbakke: