fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det når min mobiltelefon har DualSim?

DualSim er en relativt ny type af mobiltelefoner, der har plads til 2 SIM-kort. Et SIM-kort benyttes af teleselskaberne til at holde styr på abonnenterne og spore deres forbrug, hvilket betyder, at et nummer typisk også er tilknyttet er SIM-kort. Med DualSim har man mulighed for at indsætte 2 SIM-kort i 1 mobiltelefon. Det betyder, at man kan ringe til den samme mobiltelefon ved hjælp af 2 numre. Faktisk kan man snakke på det ene nummer, mens man modtager en SMS på det andet. De fleste DualSim-mobiltelefoner lader dig skifte mellem det ene og det andet SIM-kort, på simple knapper på forsiden eller når du ringer op fra mobiltelefonen.

Fordele ved Dualsim mobiltelefoner:

  • Du kan eksemplevis have fri sms og fri tale til samme teleselskab på det ene simkort og fri tale til et andet teleselskab på det andet simkort
  • Privat og erhvevsforbrug kan adskilles på de to simkort, så du ikke skal betale multimedieskat fordi du ikke benytter telefonen privat. Derved slipper du for at skulle medbringe to telefoner.
  • Hvis du rejser meget kan du have simkort fra det land du rejser i, samtidig med at du kan modtage opkald fra dit danske telefonnummer. 

 

UDVALGTE MOBILTELEFONER MED DUALSIM

Doro 1362 hvid

Overskuelig mobiltelefon der er nem og enkel at anvende, med nødkald, et stort bredt display og store taster.

Levering:
1-2 Dage
DKK 895,00
Få nyheder direkte i din indbakke: