fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad gør et DTMF system på en telefon?

DTMF er forkortelsen for det engelske udtryk Dual Tone Multiple Frequency.

DTMF-systemet bruges til at fortælle telecentralen hvilket nummer, man prøver at ringe til. Dette gøres ved hjælp af tonesignaler, der for os mennesker kan høres som forskellige lyde. Det er disse toner, man hører, når man på en almindelige knaptelefon indtaster nummeret, man ønsker at ringe op til.

Det specielle ved DTMF-systemet er dog, at netop dette system afspiller to toner, modsat det gamle puls system, som sender nummerinformationen til telefoncentralen som morsesignal (morses første alfabet). Dette gør ikke alene DTMF mere sikkert at bruge, men tillader det også at blive brugt på smartphones og andre mobiltelefoner – og ikke bare gamle bordtelefoner.

Få nyheder direkte i din indbakke: