fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder det at lave et download?

At downloade er et begreb man ofte støder på i dagens computeriserede Danmark. Bag begrebet ligger den simple handling at hente en fil, ned fra en server til ens computer, ved hjælp af internettet. I dag har man muligheden for både at downloade filer, ved hjælp af ens computer, mobiltelefon eller ethvert andet apparat med ledig diskplads og internetadgang. Når man downloader en fil, hvilket kan være et stykke musik, en film, et billede eller et simpelt Word-dokument fra en ven, opretter man en forbindelse til en server, hvori filen er placeret. Fra denne server hentes filen ned til ens egen enhed – mobiltelefon eller computer – ved hjælp af internettet.

Hvor hurtigt man downloader, afhænger af hvor belastet serveren, man downloader fra, er, samt hvor hurtig ens egen internetforbindelse er.
Et stykke musik på 5-6MB (megabyte) kan i dag downloades på meget få sekunder i de fleste danske hjem. Selve det at downloade har fået et noget blakket ry de seneste par år grundet det faktum, at flere og flere danskere downloader ulovlige filer – f.eks. musik og film beskyttet af ophavsbeskyttelse – ned på deres mobiltelefoner og computere. Man skal dog huske på, at det aldrig er ulovligt at downloade – det, man downloader, kan dog meget vel være beskyttet. I forhold til mobiltelefoner downloader man ofte manualen fra internettet, eller ekstra drivers til telefonen, for at få den til at fungere optimalt. Tilsvarende findes begrebet ’upload’, hvor man overfører en fil fra ens computer til en server – den præcis modsatte handling.

Få nyheder direkte i din indbakke: