fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når min trådløse telefon har DECT?

DECT er forkortelsen for Digital Enhanced Cordless Telecommunications, hvilket kan oversættes til dansk med ordene Digitalt Forøget Trådløs Telekommunikation.

Kort fortalt benyttes DECT til at skabe trådløse mobil- og radiosystemer. Teknologien blev udviklet i Europa, hvor det i dag også er den gængse standard og har erstattet tidligere standarder som 900Mhz CT1. DECT benytter i dag frekvensen 1800-1900Mhz. Moderne DECT-telefoner fungerer ved hjælp af en basestation. Det er fra denne at selve opkaldet sættes i stand, mens den trådløse telefon kan medtages rundt i hele huset og stadig have kontakt med basestationen, grundet den trådløse teknologi. De fleste moderne DECT-telefoner har en rækkevidde på adskillige hundrede meter og oplader også i deres basestation.

DECT benyttes primært i hjem og mindre virksomheder, men teknologien kan også bruges til meget andet end telefoner i dag. Et eksempel på dette er de små baby-radioer, hvor man altid kan høre, hvordan babyen har det – disse benytter stort set altid DECT.

Herunder kan du se to af vores nye DECT-telefoner fra Geemarc og en Doro DECT

Trådløs fastnettelefon med telefonsvarer og høj lyd

Trådløs telefon med telefonsvarer, der er særligt god til dig med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.449,00
Trådløs telefon med telefonsvarer og høj lyd

Trådløs brugervenlig fastnettelefon med telefonsvarer, særligt god til dig med nedsat hørelse. Telefonerne er med ekstra høj lyd og er kompatibel med høreapparater.

Levering:
1-2 Dage
DKK 849,00
Doro PhoneEasy 100w trådløs telefon i hvid

Trådløs telefon med forstærkning af lyden i røret og ringestyrke. Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge.

Levering:
30-35 Dage
DKK 599,00
Få nyheder direkte i din indbakke: