fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder det når der står dB eller decibel på min enhed?

dB, som altid staves med lille d og stort B, når man forkorter udtrykket, står for decibel.

dB er et matematisk udtryk og en logaritmisk enhed, der indikerer ratioen mellem en fysisk enhed til et allerede fastlåst referenceniveau. En decibel er en tiendel af en bel, hvorfor dB er en logaritmisk enhed.

I forhold til telefoner kan man blandt andet angive, hvor højt en mobiltelefon kan afspille lyde og samtale med dB, hvor høje ringetonerne er, eller hvor effektiv forstærkerdelen i en forstærkertelefon er. En normal samtale mellem to mennesker har en lydstyrke på omkring 60dB, mens et hammerbor har en lydeffekt på lidt over 100dB. Et rockband spiller for 110dB, mens et fly letter ved 120dB – ved 130dB er det decideret smertefuldt for mennesker.

Søges der en mobiltelefon til hørehæmmede, sammenlign da dB-effekten på mobilens højtalere på de forskellige modeller. Modellerne med høj dB-output skulle gerne sikre, at man altid kan høre personen i den anden ende – svag hørelse eller ej.

Med den her populære ringeforstærker,
kan du være sikker på at høre din fastnettelefon

- du kan nemlig øge dens ringestyrke til intet mindre end 95 dB! 

Ringeforstærker til fastnettelefon

Ringer din fastnettelefon for lavt? Du kan øge ringestyrken til hele 95 dB, med en smart ringeforstærker til din fastnettelefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 489,00
Få nyheder direkte i din indbakke: