fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvorfor taler teleudbydere om god eller dårlig dækning i et område?

Begrebet ’dækning’ dækker over hvor stærkt mobilnetværket i dit lokalområde er.
Alt efter hvor stærkt og udbygget mobilnetværket i dit lokalområde er, vil din oplevelse med din mobiltelefon variere. Hvis mobilnetværket er stærkt (3G / 4G-dækning er et godt tegn) vil du aldrig miste et opkald, dine SMS’er når frem med det samme, og du kan gå på internettet. Hvis mobil dækningen er dårlig, vil du have svært ved at høre personen i den anden ende, nogle gange mister du helt forbindelsen, og du vil have problemer med at sende og modtage SMS’er. Dækningen er dårligst i Vestjylland og generelt på landet, da der her ikke er nok kunder til at teleselskaberne sætter en dedikeret telemast op, mens dækningen i både mindre og større byer for det meste er perfekt. Bor du ikke på landet, bør du ikke bekymre dig om dækningen.

I Danmark dækker mobilnetværket over 99% af befolkningen. Mobil dækningen målt over Danmarks areal er noget lavere.
Hos din teleudbyder kan du få oplyst hvor deres netværk dækker, hvilket der kan være stor forskel på i yderområderne. Her kan der hos ét teleskab være god dækning, mens der hos andre teleselskaber er dårlig eller ingen mobil dækning. I de tilfælde hvor der er brug for at ringe nødkald 112, vil du altid få forbindelse hvid der er dækning i området, uanset om det er dit eget teleselskab eller et konkurrerende teleselskab som har mobildækning i området. Du kan komme ud for at Nødkald 112 ikke virker, fordi ingen teleselskaber har mobil dækning i området.

Få nyheder direkte i din indbakke: