fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvorfor taler teleudbydere om god eller dårlig dækning i et område?

Begrebet ’dækning’ dækker over hvor stærkt mobilnetværket i dit lokalområde er.
Alt efter hvor stærkt og udbygget mobilnetværket i dit lokalområde er, vil din oplevelse med din mobiltelefon variere. Hvis mobilnetværket er stærkt (3G / 4G-dækning er et godt tegn) vil du aldrig miste et opkald, dine SMS’er når frem med det samme, og du kan gå på internettet. Hvis mobil dækningen er dårlig, vil du have svært ved at høre personen i den anden ende, nogle gange mister du helt forbindelsen, og du vil have problemer med at sende og modtage SMS’er. Dækningen er dårligst i Vestjylland og generelt på landet, da der her ikke er nok kunder til at teleselskaberne sætter en dedikeret telemast op, mens dækningen i både mindre og større byer for det meste er perfekt. Bor du ikke på landet, bør du ikke bekymre dig om dækningen.

I Danmark dækker mobilnetværket over 99% af befolkningen. Mobil dækningen målt over Danmarks areal er noget lavere.
Hos din teleudbyder kan du få oplyst hvor deres netværk dækker, hvilket der kan være stor forskel på i yderområderne. Her kan der hos ét teleskab være god dækning, mens der hos andre teleselskaber er dårlig eller ingen mobil dækning. I de tilfælde hvor der er brug for at ringe nødkald 112, vil du altid få forbindelse hvid der er dækning i området, uanset om det er dit eget teleselskab eller et konkurrerende teleselskab som har mobildækning i området. Du kan komme ud for at Nødkald 112 ikke virker, fordi ingen teleselskaber har mobil dækning i området.

Få nyheder direkte i din indbakke: