fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvad betyder det at have bredbåndstelefoni?

Bredbåndstelefoni er et begreb der dækker over, at man ved hjælp af ens bredbåndsforbindelse (internetforbindelse) kan telefonere.
Man bruger simpelthen internettet til at ringe, i stedet for at have et dyrt fastnetabonnement, der fungerer ved hjælp af lange kobbertrådsforbindelser.
Fordelen ved bredbåndstelefoni er, at det koster tæt på ingenting. Ens samtale foregår ved hjælp af små datapakker, der sendes igennem internettet og servere, som ved enhver anden færden på nettet. Det koster tæt på ingenting, foregår i realtid og er dejlig nemt at komme i gang med.

De fleste større teleselskaber i Danmark tilbyder bredbåndstelefoni som et alternativ til normal fastnettelefoni. Her kan man, selvom man skifter fra fastnet til bredbåndstelefoni, også stadigt beholde ens nummer. Et kendt eksempel på bredbåndsteknologi – som også går under navnene IP telefoni, VoIP og Voice-Over-IP – er Skype. Programmet, som gratis kan installeres på ens computer, lader en gratis snakke med andre, der bruger Skype, og for et minimalt månedligt beløb også med fastnettelefoner og mobiltelefoner.
Talekvaliteten og lyden ved bredbåndstelefoni er præcis, som man kender den med fastnettelefoni. Det er bare nemmere og billigere, når det først er opsat, hvilket ens teleselskab i de fleste tilfælde gør for en.

Har du en bredbåndsforbindelse i forvejen, har du mulighed for at spare adskillige hundrede kroner – hvis ikke tusinder af kroner – ved at skifte til bredbåndstelefoni årligt. Hvis ikke, kan det komme ud på et, om du benytter bredbåndstelefoni eller normal fastnettelefoni. Med bredbåndstelefoni har du dog lige pludseligt muligheden for også at benytte internettet som en sidebonus!

Udvalgte Ældrevenlige Fastnettelefoner til bredbåndstelefoni

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Til dig med nedsat hørelse, der stadigvæk gerne vil have en flot og stilfuld telefon i dit hjem, samtidig med du nemt kan øge ringelyden og lyden i røret når du taler i telefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Doro Magna 4000 forstærkertelefon

Forstærkertelefon fra Doro med exceptionel høj og klar lyd. Er særligt god til ældre og personer med nedsat hørelse. Fastnet telefon kommer med store taster, telefonbog og visuel ringeindikator.

Levering:
1-2 Dage
DKK 799,00
Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon

Doro PhoneEasy 312cs fastnettelefon er en ergonomisk telefon med stor og tydelig skærm og mulighed for lydforstærkning

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Maxcom KXT480 fastnettelefon Hvid

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn, der har brug for store tydelig taster og taster der står i skarp kontrast til telefonen.

Levering:
1-2 Dage
DKK 649,00

Udvalgte Nødkaldstelefoner til bredbåndstelefoni

Maxcom KXT481SOS nødkaldstelefon

Fastnettelefon med fjernbetjent nødkald, nummerviser, store taster og fototaster til hurtigkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.095,00

Udvalgte Ældrevenlige trådløse telefoner til bredbåndstelefoni

Maxcom MC6800 trådløs fastnettelefon hvid

Smart trådløs telefon med store oplyste taster, 3 hurtigkaldstaster og forstærket lyd. Køb dig en trådløs telefon fra Maxcom, hvis du vil have en enkel telefon, der er nem at bruge og som kun har velkendte og brugbare funktioner.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Doro PhoneEasy 100w trådløs telefon i hvid

Trådløs telefon med forstærkning af lyden i røret og ringestyrke. Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Doro PhoneEasy 100w i hvid m 2 håndsæt

Til dig der vil have en trådløs telefon med høj lyd, velkendte funktioner, men ikke en hel masse ekstra, du aldrig kommer til at bruge. Hvis du vil have 2 håndsæt i stedet for ét, når du køber en Doro PhoneEasy trådløs telefon, kan du med fordel købe en pakke med 2 håndsæt med det samme, så sparer du tilmed 250,-.

Levering:
5-6 Dage
DKK 799,00

Udvalgte Moderne Fastnettelefoner til bredbåndstelefoni

Doro 3000 - Doro Comfort 3000

Til dig med nedsat hørelse, der stadigvæk gerne vil have en flot og stilfuld telefon i dit hjem, samtidig med du nemt kan øge ringelyden og lyden i røret når du taler i telefon.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00

Udvalgte Vægtelefoner til bredbåndstelefoni

Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 549,00
Lady vægtelefon i Cremefarvet

Klassisk Lady vægtelefon i farven Creme. Ergonomisk designet med almindelig størrelse taster og normal lydstyrke

Levering:
1-2 Dage
DKK 349,00
Lady vægtelefon Antrasit

Klassisk Lady vægtelefon i farven Antrasit. Ergonomisk designet med almindelig størrelse taster og normal lydstyrke

Levering:
1-2 Dage
DKK 349,00

Udvalgte Moderne Trådløse Telefoner til bredbåndstelefoni

Få nyheder direkte i din indbakke: