fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni er et begreb, der dækker over, at man ved hjælp af ens bredbåndsforbindelse (internetforbindelse) kan telefonere.
Man bruger simpelthen internettet til at ringe i stedet for at have et dyrt fastnetabonnement, der fungerer ved hjælp af lange kobbertrådsforbindelser.
Fordelen ved bredbåndstelefoni er, at det koster tæt på ingenting. Ens samtale foregår ved hjælp af små datapakker, der sendes igennem internettet og servere, som ved enhver anden færden på nettet. Det koster tæt på ingenting, foregår i realtid og er dejlig nemt at komme i gang med.

De fleste større teleselskaber i Danmark tilbyder bredbåndstelefoni som et alternativ til normal fastnettelefoni. Her kan man, selvom man skifter fra fastnet til bredbåndstelefoni, også stadigt beholde ens nummer.
Et kendt eksempel på bredbåndsteknologi – som også går under navnene IP telefoni, VoIP og Voice-Over-IP – er Skype. Programmet, som gratis kan installeres på ens computer, lader en stadig gratis snakke med andre, der bruger Skype, og for et minimalt månedligt beløb også med fastnettelefoner og mobiltelefoner.
Talekvaliteten og lyden ved bredbåndstelefoni er præcis, som man kender den med fastnettelefoni. Det er bare nemmere og billigere, når det først er opsat, hvilket ens teleselskab i de fleste tilfælde gør for en!

Har du en bredbåndsforbindelse i forvejen, har du mulighed for at spare adskillige hundrede kroner – hvis ikke tusinder af kroner – ved at skifte til bredbåndstelefoni årligt. Hvis ikke, kan det komme ud på et, om du benytter bredbåndstelefoni eller normal fastnettelefoni. Med bredbåndstelefoni har du dog lige pludseligt mulighed for også at benytte internettet som en sidebonus!

 

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN ÆLDREVENLIGE FASTNETTELEFONER

     
     

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN NØDKALDSTELEFONER

     

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN ÆLDREVENLIGE TRÅDLØSE TELEFONER

     
       

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN MODERNE FASTNETTELEFONER

     
       

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN VÆGTELEFONER

     
       

UDVALGTE TELEFONER TIL BREDBÅNDSTELEFONI
I KATEGORIEN MODERNE TRÅDLØSE TELEFONER

     
     
     
     
       
Mere i denne kategori: « 3GPP Batteri levetid »
feedback
feedback