fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad bruges Bluetooth til?

Bluetooth er et kortrækkende trådløst datanet, der er opkaldt efter den danske vikingekonge Harald Blåtand (”Blåtand” på engelsk er ”Bluetooth”). De nyeste versioner af bluetooth har en overførselshastighed på op til 3mb/s, hvilket tillader Bluetooth at blive brugt til et væld af spændende ting. De fleste mobiltelefoner i dag kommer med bluetooth. Det lader blandt andet mobiltelefoner sende (mindre) filer til hinanden, hvis afstanden indbyrdes er en meter eller to. Har du et stykke musik på mobilen, du gerne vil dele med en ven, er bluetooth en nem måde at gøre dette på. Bluetooth i mobilen kan også benyttes sammen med bluetooth headsets. Sådanne trådløse headsets forbinder typisk selv til ens mobiltelefon, hvorefter man kan snakke trådløst og håndfrit mens man eksempelvis kører bil, hvor det ikke er tilladt at snakke i telefon uden et sådant headset.

Få nyheder direkte i din indbakke: