fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad bruges Bluetooth til?

Bluetooth er et kortrækkende trådløst datanet, der er opkaldt efter den danske vikingekonge Harald Blåtand (”Blåtand” på engelsk er ”Bluetooth”). De nyeste versioner af bluetooth har en overførselshastighed på op til 3mb/s, hvilket tillader Bluetooth at blive brugt til et væld af spændende ting. De fleste mobiltelefoner i dag kommer med bluetooth. Det lader blandt andet mobiltelefoner sende (mindre) filer til hinanden, hvis afstanden indbyrdes er en meter eller to. Har du et stykke musik på mobilen, du gerne vil dele med en ven, er bluetooth en nem måde at gøre dette på. Bluetooth i mobilen kan også benyttes sammen med bluetooth headsets. Sådanne trådløse headsets forbinder typisk selv til ens mobiltelefon, hvorefter man kan snakke trådløst og håndfrit mens man eksempelvis kører bil, hvor det ikke er tilladt at snakke i telefon uden et sådant headset.

Få nyheder direkte i din indbakke: