fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad betyder en bindingsperiode når jeg køber en ny mobiltelefon?

En bindingsperiode er et begreb man bruger i forbindelsen med et mobiltelefonabonnement. Især ved køb af nye mobiltelefoner med abonnement, plejer man at blive bundet i op til et halvt år, til ens nye abonnement. I dette halve år kan abonnementet ikke opsiges, og man er tvunget til at betale den månedlige ydelse. Teleselskaberne er ved lov forpligtet til at oplyse i hvor lang tid, du er bundet til et abonnement, inden du skal skrive under på noget. Selvom du er bundet af en bindingsperiode, kan du udmærket tegne et andet abonnement hos et andet firma – i så fald betaler du bare for begge abonnementer, indtil du opsiger det ene. Bindingsperioden er max 6 måneder for private abonnementer. For erhvervsabonnementer kan bindingsperioden være længere.

Få nyheder direkte i din indbakke: