fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad betyder en bindingsperiode når jeg køber en ny mobiltelefon?

En bindingsperiode er et begreb man bruger i forbindelsen med et mobiltelefonabonnement. Især ved køb af nye mobiltelefoner med abonnement, plejer man at blive bundet i op til et halvt år, til ens nye abonnement. I dette halve år kan abonnementet ikke opsiges, og man er tvunget til at betale den månedlige ydelse. Teleselskaberne er ved lov forpligtet til at oplyse i hvor lang tid, du er bundet til et abonnement, inden du skal skrive under på noget. Selvom du er bundet af en bindingsperiode, kan du udmærket tegne et andet abonnement hos et andet firma – i så fald betaler du bare for begge abonnementer, indtil du opsiger det ene. Bindingsperioden er max 6 måneder for private abonnementer. For erhvervsabonnementer kan bindingsperioden være længere.

Få nyheder direkte i din indbakke: